Badland review: jocul anului pe iOS merită cu desăvârșire titlul (Video)

1.414 ori
<b>Badland review: jocul anului pe iOS merită cu desăvârșire titlul (Video)</b>Probabil știți că în App Store s-au decernat titlurile de Jocul Anului pentru iPad și iPhone. Ei bine, pe iPad a ieșit câștigător Badland, care a primit review video de la noi în clipul de mai jos. E vorba despre un puzzle fizic aici, cu o...

Probabil știți că în App Store s-au decernat titlurile de Jocul Anului pentru iPad și iPhone. Ei bine, pe iPad a ieșit câștigător Badland, care a primit review video de la noi în clipul de mai jos. E vorba despre un puzzle fizic aici, cu o atmosferă excelentă și o grafică excelent realizată.

Jocul costă 4 dolari și va permite să controlați un soi de mic arici, care e foarte maleabil și trebuie să treacă prin diferite capcane, țevi, tocătoare, roți și alte asemenea mecanisme într-un univers întunecat steampunk. Dacă ați jucat vreodată Limbo, World of Goo sau Contre Jour veți recunoaște imediat atmosfera. Jocul vă prezintă un ecran care face scroll de la stânga la dreapta și fiind urmăriți astfel trebuie să scăpați cu viața, pe măsură ce capcanele se dezvăluie în fața voastră.

Badland review: jocul anului pe iOS merită cu desăvârșire titlul (Video)

Ariciul negru se poate multiplica, poate deveni mai aderent, se poate diviza, accelera, incetini sau se poate face uriaș. Toate acestea sunt realizate prin pickupuri sau pur și simplu interacționând cu alți arici. Ideea este nu doar să ajungeți la final de nivel, dar și să duceți cât mai mulți micuți cu voi către ultima țeavă.

Va trebui să sacrificați unii dintre arici pentru a trece mai departe și unii vor servi drept mecanism declanșator pentru o capacana de exemplu. Aveți parte și de multiplayer, cu personaje împărțite pe culori, astfel că veți putea juca cu mai mulți gameri pe același terminal. îi acordăm acestui super joc o notă de 10 din 10, el fiind foarte aproape de perfecțiune. îl puteți descărca pentru iOS de aici respectiv pentru Android de aici.

Am prezentat jocul pe iPad mini, al cărui preț actualizat îl puteți afla de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×