HP ar putea lansa câteva phablet-uri accesibile până la sfârșitul acestui an

729 ori
<b>HP ar putea lansa câteva phablet-uri accesibile până la sfârșitul acestui an</b>Se pare că cei de la HP doresc ca până la sfârșitul acestui an să lanseze pe piață o serie de noi smartphone-uri, sau mai bine zis phablet-uri, ce vor avea o diagonală a ecranului cuprinsă între 6 și 7 inch. &nbsp; Aceste device-uri vor avea...

Se pare că cei de la HP doresc ca până la sfârșitul acestui an să lanseze pe piață o serie de noi smartphone-uri, sau mai bine zis phablet-uri, ce vor avea o diagonală a ecranului cuprinsă între 6 și 7 inch.

Aceste device-uri vor avea ca destinație piețele emergente din China, India și Filipine, iar prețul lor va fi situat în jurul sumei de 200-250$. Zvonurile cu privire la dorința celor de la HP au circulat pe internet de câteva luni, iar acum avem și o posibilă dată de lansare.

Potrivit unor informații, HP va dezvălui aceste phablet-uri până la sfârșitul acestui an, ceea ce înseamnă că este posibil să le vedem chiar în următoarele zile, sau la începutul săptămânii viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×