Flockers Review (Samsung Galaxy Tab A): un fel de Lemmings cu oi, cu Worms ca personaje negative şi capcane inteligente (Video)

962 ori
<b>Flockers Review (Samsung Galaxy Tab A): un fel de Lemmings cu oi, cu Worms ca personaje negative şi capcane inteligente (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat tableta Samsung Galaxy Tab A, am decis că e momentul propice să aruncăm o privire asupra jocului Flockers. El vine de la Team 17, cei care au creat Worms şi are ca personaje principale oile pe care le foloseau creaturile...

Atunci când am testat tableta Samsung Galaxy Tab A, am decis că e momentul propice să aruncăm o privire asupra jocului Flockers. El vine de la Team 17, cei care au creat Worms şi are ca personaje principale oile pe care le foloseau creaturile din Worms ca arme.

Jocul costă 2 dolari şi aminteşte foarte mult de Lemmings, în ideea că vom ghida oile către siguranţă, cu o grămadă de capcane în cale. Majoritatea sunt fierăstraie circulare, care vor rade imediat behăitoarele. 60 de nivele sunt disponibile aici şi un mecanism al jocului disponibil în fiecare nivel e cel care va permite să îngheţaţi timpul şi să vă plănuiţi mutările.

Veţi apăsa butoane, folosi oi explozive, care vor propulsa alte oi spre butoane de pe tavan, dar şi mantii care fac oile să zboare, sau căciuli care le fac să sară. Veţi putea să selectaţi un grup de oi apăsând pe ecran şi desenând un soi de dreptunghi, care cuprinde toate patrupedele. Le veţi putea aşeza şi una peste alta, pentru a alcătui un fel de scară, cu care veţi ajunge la nivele superioare.

Flockers Review (Samsung Galaxy Tab A)

18 oi vă stau la dispoziţie şi în fiecare nivel aveţi 3 obiective: găsiţi oaia de aur, duceţi toate oile în siguranţă la finish şi terminaţi nivelul în limita de timp. Există şi boss fights, cu câte un robot gigantic controlat de Worms. Grafica este una de tip desen animat şi pare desenată de mână, cam ca în Worms. Am apreciat acest joc pentru capcanele sale inteligente şi îi acordăm nota 9 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul tabletei îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Flockers Review (Samsung Galaxy Tab A)

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×