Worms 3 Review (ASUS Transformer Pad TF103C): un remake cu clase de personaje și un sistem de cărți de joc, dar și cu buguri (Video)

972 ori
<b>Worms 3 Review (ASUS Transformer Pad TF103C): un remake cu clase de personaje și un sistem de cărți de joc, dar și cu buguri (Video)</b>Worms 3 e un joc care a marcat copilăria multora și adolescența, cu sesiuni lungi de gaming și distracție bazată pe replicile viermilor. Ei bine, jocul a ajuns acum pe mobil și tableta și noi l-am testat pe tableta ASUS Transformer Pad TF103C....

Worms 3 e un joc care a marcat copilăria multora și adolescența, cu sesiuni lungi de gaming și distracție bazată pe replicile viermilor. Ei bine, jocul a ajuns acum pe mobil și tableta și noi l-am testat pe tableta ASUS Transformer Pad TF103C.

Acest titlu costă 5 dolari și este produs de către Team 17, care a creat și seria Worms originală. Acest remake aduce nu doar un sistem nou de control și o grafică îmbunătățită, ci și un sistem de cărți de joc, care aduc avantaje în gameplay. Spre exemplu puteți schimba gravitația în nivele sau crește damage-ul pe care îl oferă armele de foc. Aveți la dispoziție 41 de cărți de joc, pe care le veți obține prin cumpărarea lor cu resurse din joc.

Worms 3 Review (ASUS Transformer Pad TF103C): un remake cu clase de personaje și un sistem de cărți de joc, dar și cu buguri (Video)​

Titlul rămâne o strategie turn based, iar viermii sunt în continuare amuzanți și au arme letale și replici "criminale". îi puteți customiza cu ochelari de soare, pălării și nume trăznite, dar și cu replici haioase. Va dura până ce vă obișnuiți cu controlul, mai ales cu acel D Pad virtual de pe ecran. Viermii sunt acum împărțiți pe clase: Heavy, Scientist, Scout și Soldier. Armele rămâne cele clasice, de la grenade cu fragmentare la banana bomb, sheep, dinamită și multe altele.

Printre armele noi se număra un virus cu care infectați alți viermi, dar si “Old Woman”. Multiplayerul "asincron" e disponibil și aici, că pe Worms 2, astfel că puteți juca la distanță cu un alt gamer și să trimiteți mutările între voi, ceea ce poate dura și zile întregi. Din păcate jocul a avut și buguri la început și crashuri dese, iar controlul nu e cel mai reușit. Am apreciat totuși gameplay-ul disctractiv și grafică bine realizată.

îi dăm lui Worms 3 nota 7.5 din 10 și îl descărcați de aici.

Tableta ASUS Transformer Pad TF103C va fi disponibilă în curând! Puteți verifica stocul eMAG aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×