Oddworld Stranger's Wrath Review (Samsung Galaxy S6 Edge+): o întoarcere în trecutul glorios al consolei Xbox, cu adorabilul univers Oddworld (Video)

1.469 ori
<b>Oddworld Stranger's Wrath Review (Samsung Galaxy S6 Edge+): o întoarcere în trecutul glorios al consolei Xbox, cu adorabilul univers Oddworld (Video)</b>Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu am crescut cu jocurile Oddworld's Abe's Exodus şi Abe's Odysee. Din păcate nu am prins şi jocul Oddworld Stranger's Wrath la vremea sa, atunci când făcea senzaţie pe primul Xbox, dar iată că acum îl avem pe mobil şi tableta

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu am crescut cu jocurile Oddworld's Abe's Exodus şi Abe's Odysee. Din păcate nu am prins şi jocul Oddworld Stranger's Wrath la vremea sa, atunci când făcea senzaţie pe primul Xbox, dar iată că acum îl avem pe mobil şi tableta. Am testat acest titlu pe Samsung Galaxy S6 Edge+, iar la momentul testului titlul costa 3 dolari.

Acest clasic de pe Xbox mi-a părut că nu a fost chiar bine portat pe Android, pentru că existau porţiuni cam neclare în mediul de joc de pe mobil si texturi colţuroase. Universul în care ne jucăm e uriaş şi aceasta este o aventură 3D, cu un personaj numit Stranger care activează într-un univers tipic de western. Şi ca în orice western trebuie să prindem nişte răufăcători şi să încasăm recompense pe seama lor.

Va trebui să prindem bandiţii folosind o armă cu gângănii variate. Unele paralizează inamicii câteva secunde, altele îi ameţesc şi altele îi ucid. Puteţi trage şi gândaci care atrag sau distrag inamicii şi veţi asedia chiar fortăreţe în deşerturile universului dezolant Oddworld. Va trebui să şi prindeţi gândacii cu care trageţi, deci întreaga mecanică a armelor e complexă.

Oddworld Stranger's Wrath

Complex e şi controlul, cu foarte multe butoane afişate pe ecran şi pe lângă armă de mai sus avem şi pumn şi bash ca atacuri, plus buton Jump şi un buton universal. Cu acesta deschidem uşi, ne urcăm pe scări şi interacţionam cu mecanisme şi obiecte. Va trebui să tragem în manete şi câmpuri de forţă pentru a debloca uşi ascunse şi avem şi boss battles cu nişte bandiţi fioroşi.

Există şi capcane aici şi o abordare stealth, dacă nu vreţi să fiţi prinşi rapid. Oddworld Stranger's Wrath pune la bătaie în jur de 12 ore de gameplay, deci nu vă veţi plictisi. Suntem cam multe glume vulgare în acest titlu şi cam mulţi rednecks pentru gustul meu, sincer vorbind. E drept că titlul e distractiv şi are o carismă aparte, plus foarte mult content inclus, iar setările grafice se pot regla la cele mai avansate nivele.

Fie că vă place sau nu Stranger's Wrath, trebuie să vă înclinaţi în faţa realizării tehnice pe care o constituie pentru o portare pe mobil. Jocul primeşte nota de 9.6 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy S6 Edge+, prețuri actualizate:

Review Oddworld Stranger's Wrath, prezentat pe Samsung Galaxy S6 Edge+

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×