Hitman Go Review (ASUS Transformer Pad TF103C): total diferit de ceea ce mă așteptam, dar totuși un joc interesant (Video)

923 ori
<b>Hitman Go Review (ASUS Transformer Pad TF103C): total diferit de ceea ce mă așteptam, dar totuși un joc interesant (Video)</b>Atunci când auzi că un joc Hitman a sosit pe Android, te gândești la un titlu stealth, de acțiune, eventual un third person shooter în care te strecori în spatele inamicilor. Ei bine, Hitman Go este doar un board game pe Android, iar eu l-am testat...

Atunci când auzi că un joc Hitman a sosit pe Android, te gândești la un titlu stealth, de acțiune, eventual un third person shooter în care te strecori în spatele inamicilor. Ei bine, Hitman Go este doar un board game pe Android, iar eu l-am testat pe tableta ASUS Transformer Pad TF103C.

Jocul vine de la Square Enix, creatorii seriei Final Fantasy, care îl oferă la prețul de 5 dolari. Avem de-a face cu un puzzle strategic, în care îl controlați pe Agent 47 sub forma unei figurine pe o planșa de joc. îl veți putea muta pe faimosul asasin chel pe plansa urmând anumite traiectorii și sine. De-a lungul lor se afla paznici care patrulează, câini și tot soiul de inamici și capcane.

Hitman Go Review​

Acesta este un puzzle turn based, în care trebuie să vă strecurați pe lângă inamici fără să fiți detectați și să ajungeți la țintă, eventual să o asasinați. Misiunile pot avea 3 obiective, care includ furtul unei valize, terminarea misiunii cu un număr mic de mutări sau pur și simplu completarea să. Puteți cere și hinturi cu ajutorul unui shortcut sub formă de bec în partea inferioară a ecranului, dar aveți doar 5 astfel de indicii, apoi trebuie să plătiți pentru această funcție.

Există numeroase metode de a termina un nivel, fie cu forța, fie prin inteligență și stealth.  Jocul are un design foarte bine realizat pentru un board game, iar hărțile sunt complexe și bine gândite. Puteți și să aruncați cu o piatra pentru a distrage paznicii sau să folosiți anumite panouri albe cu care vă "teleportați" în alte zone ale hârtii. Aveți la dispoziție 5 capitole, fiecare cam cu 15 misiuni.

îi dăm jocului nota 8 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Deși ASUS Transformer Pad TF103C, tableta pe care am prezentat Hitman Go, în momentul filmării clipului încă nu a fost disponibilă spre cumpărare, puteți verifica disponibilitatea lui de acum aici (eMAG).

Hitman Go Review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×