War Inc Review (Cube i7 Remix): o strategie freemium oarecum convingătoare, cu iz de Command & Conquer

1.206 ori
<b>War Inc Review (Cube i7 Remix): o strategie freemium oarecum convingătoare, cu iz de Command & Conquer</b>War Inc e cu multe clase sub Command & Conquer, dar abordarea sa stilistică şi tema m-au dus inevitabil cu gândul la jocul de strategie pe care îl jucăm în şcoala generală. Am testat acest titlu pe tableta Cube i7 Remix şi îl veţi găsi gratuit in..

War Inc e cu multe clase sub Command & Conquer, dar abordarea sa stilistica şi tema m-au dus inevitabil cu gândul la jocul de strategie pe care îl jucăm în şcoala generală. Am testat acest titlu pe tableta Cube i7 Remix şi îl veţi găsi gratuit in Play Store.

Avem de-a face cu un joc de strategie din valul cel nou, în ligă cu Clash of Clans, Star Wars Commander şi Call of Duty Heroes. El are două elemente: cel de construire a clădirilor şi adunare a resurselor, plus bătăliile. Acţiunea are loc în 2085, ceea ce explică forţele de luptă mecanizate şi roboţii puşi în slujba noastră.

War Inc: Modern World Combat

Vom folosi şi sniperi şi vom avea şi unităţi cu rol de comandant, care costă o grămadă de cristale, dar au avantajul că pot ghida unităţile voastre spre cele inamice. Ca în orice clonă Clash of Clans care se respectă, odată asmuţite unităţile asupra inamicilor, nu le veţi mai putea controla parcursul, dacă nu aveţi comandanţi.

Evident puteţi amplasa turete în baza voastră, pentru a preveni ca inamicii să vă fure cristalele şi petrolul. Jocul e tare generos cu resursele, oferindu-vă cam la fiecare 10 minute sau jumătate de oră extra petrol sau cristale. Evident exista şi resursa freemium, cea care accelerează timerele pentru construcţia clădirilor şi fabricarea unităţilor şi tancurilor în barăci. Dacă avem destulă răbdare şi progresăm destul, vom putea ajunge la nucleare şi drone.

War Inc include şi IAP-uri, ce merg până la 49 de dolari şi lucrul care mi-a plăcut cel mai mult aici, pe lângă grafică e faptul că putem păstra soldaţii ce supravieţuiesc după luptă şi ei nu vor dispărea în neant ca in alte jocuri. Preţurile clădirilor sunt exorbitante, din păcate. Ce e drept m-am distrat cu acest titlu cam 2 zile, deci 2 e plăcut şi jucabil. Îi acordăm o notă de 8.2 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul tabletei Cube i7 Remix, îl puteți afla de aici.

Review War Inc, prezentat pe tableta Cube i7 Remix

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×