World at Arms review: un joc de strategie În stilul lui Command & Conquer, dar nu chiar atât de bun (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.041 ori
<b>World at Arms review: un joc de strategie În stilul lui Command & Conquer, dar nu chiar atât de bun (Video)</b>Atunci când am testat tableta E-Boda Supreme IPS X200 (preț aici), am decis să testă și jocul World at Arms pe acest device, mai ales că nu avem parte de prea multe jocuri de strategie la Mobilissimo.ro. Acest titlu este produs de Gameloft și îl...

Atunci când am testat tableta E-Boda Supreme IPS X200 (preț aici), am decis să testă și jocul World at Arms pe acest device, mai ales că nu avem parte de prea multe jocuri de strategie la Mobilissimo.ro. Acest titlu este produs de Gameloft și îl găsiți gratuit in Play Store.

Jocul vă poate aminti ușor de Command & Conquer, doar că se desfășoară într-un ritm mai puțin alert și are secvențele de luptă separate de gameplay-ul strategic. Acest joc necesită Android 2.3 și versiuni ulterioare pentru a rula, plus foarte multe ore de răbdare sau bani reali de cheltuit dacă vreți să avansați rapid. Grafica este una de calitate și toate clădirile și unitățile sunt randate în detaliu, fie că e vorba de tancuri, avioane, soldați sau elicoptere.

în modul de bătălie, experiența va fi una de tip turn based, fiecare tabăra lovind pe rând până ce una din părți își pierde toate unitățile. Aici intervine matematica pură, deoarece cel care are cele mai multe puncte în atac doboară apărarea cu puncte mai puține. Intervin și capcanele care apar pe traseu și diferite bonusuri. Latura economică a jocului include construcția de clădiri, un arbore tehnologic care evoluează și resurse precum energie electrică sau petrol.

Veți construi centrale eoliene sau structuri de alimentare cu petrol și veți putea chiar să vă luptați cu alți jucători din toată lumea, în multiplayer. Un joc atractiv, care primește nota 9 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×