Adventure Time Run Review (Sony Xperia XZ): Endless runner haios, cu elemente surprinzător de RPG (Video)

1.427 ori
<b>Adventure Time Run Review (Sony Xperia XZ): Endless runner haios, cu elemente surprinzător de RPG (Video)</b>Ne-am mai jucat și titlul Adventure Time Run pe smartphone-ul Sony Xperia XZ, un titlu de tip endless-runner ce are în mod interesant incluse și elemente preluate din RPG-uri. Impresiile formate despre acest joc dar și modalitățile de gameplay

Era o perioadă când endless runnerele erau cele mai urâte jocuri din Play Store, pentru că tot clonau Temple Run sau Subway Surfers. Cumva am devenit mai permisivi între timp, noi gamerii de pe mobil, mai ales că producătorii au lăsat-o mai moale cu clonele. Adventure Time Run ne propune o reţetă clasică, dar din fericire adaugă şi ceva nou la experienţă.

Titlul a fost testat de noi pe Sony Xperia XZ şi este disponibil gratuit în Play Store. Adventure Time este o serie de animaţie de pe Cartoon Network, super apreciată de cei mici, dar şi de adulţi şi mai ales de adolescenţi. Jocul este foarte colorat şi drăguţ la nivel vizual. Totul are floricele, margini cu norişori, bezele şi un stil vizual pe care chiar şi cei care nu sunt fani ai serialului îl vor aprecia. Evident, dacă nu sunt masculi alfa la care bezeaua nu mai merge.

Adventure Time Run

Cât despre gameplay, rămânem bazaţi pe swipe dreapta/stânga/sus/jos pentru a evita obstacole, doar că aici avem şi câteva portaluri care ne duc în zone cu inamici în care putem să tragem. Sau ajungem într-o zonă în care ne fugăreşte Ice King. Ambele situaţii sunt intuitive, deci zero stres aici. Putem debloca multe variante ale personajelor principale, Finn şi Jake, să le echipăm cu itemuri şi să le upgradam viaţa, atacul şi defensiva, deci elemente de RPG promise în titlu sunt prezente. Putem lua și pets cu noi pentru a ne ajuta.

Adventure Time Run

Avem multiple episoade ca fundaluri de joc şi capcanele din cale nu sunt prea stresante, din fericire. Reţineţi totuşi limitările: bară de hit points care tot scade pe măsură ce alergaţi şi cele câteva inimioare în stil Candy Crush care vă limitează cam la jumătate de duzină de sesiuni de gameplay. Jocul rămâne distractiv, fie şi numai pentru replicile haioase ale lui Jake sau pentru personajele amuzante deblocabile.

Fanii seriei Adventure Time îl vor aprecia şi mai au o grămadă de titluri Adventure Time în Store de altfel. Noi îi acordăm lui Run nota 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android și de aici pentru iOS!

Sony Xperia XZ, prețuri actualizate:

Review joc Adventure Time Run, prezentat pe Sony Xperia XZ:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×