Oopstacles Review (Cubot Rainbow 2): endless runner previzibil şi generic, cu ceva buguri (Video)

1.427 ori
<b>Oopstacles Review (Cubot Rainbow 2): endless runner previzibil şi generic, cu ceva buguri (Video)</b>Din zona jocurilor de tip Endless runner vine astăzi titlul numit Oopstacles pe care noi l-am jucat pe smartphone-ul Cubot Rainbow 2. Cum se întâmplă cu fiecare joc de acest gen, avem de-a face cu situații previzibile și generice, iar pe deasupra

Am testat recent telefonul Cubot Rainbow 2 şi nu se putea şi fără un test de gaming. Ca atare am pus la treabă titlul Oopstacles şi mai jos aflaţi impresiile noastre. Acesta este un endless runner, gratuit in Play Store şi oferind 3 moduri de joc.

Oopstacles

Avem un mod împărţit în nivele, unul endless şi unul ce implică control vocal. Când scriu "control vocal" mă gândesc la o modalitate în gen "Chicken Scream". Acolo trebuie să ridicăm vocea dacă vrem ca o găină să ţopăie şi să sară peste obstacole. Aici facem cam la fel, doar că având zero precizie. Oopstacles pune la bătaie 250 de nivele şi se controlează pur şi simplu ţinând apăsat pe ecran.

Oopstacles

Dacă ridicaţi degetul personajul se opreşte, ceea ce e indicat atunci când vă apar capcanele în faţă. Avem şi leaderboard, achievementuri şi o grafică foarte colorată şi copilăroasă. Păcat că se tot creează iluzii optice şi cădem total aiurea în capcane. Vom aduna şi bănuţi, cheltuiţi pentru a debloca alte personaje în afară de roboţeii de bază, cu care am pornit.

Muzica de fundal aduce cu titlurile Nintendo şi e destul de catchy, trebuie spus. E un joc simplu, cu ceva buguri şi o modalitate imprecisă de control. Din fericire e gratis, altfel îl penalizam mai rău decât cu nota de 7 din 10 pe care i-am dat-o. Îl găsiţi aici pentru Android și aici pentru iOS!

Prețul actualizat a lui Cubot Rainbow 2 poate fi verificat de pe TomTop.com!

Review joc Oopstacles, prezentat pe smartphone-ul Cubot Rainbow 2:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×