Cars Lightning League Review (Xiaomi Redmi 4 Prime): endless runner, plictiseală nesfârşită (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri  Android  Xiaomi 1.177 ori
<b>Cars Lightning League Review (Xiaomi Redmi 4 Prime): endless runner, plictiseală nesfârşită (Video)</b>Numeroase jocuri de tip Endless runner sunt prezente în acest moment pe piață, unul dintre ele fiind și Cars Lightning League - joc pe care noi l-am rulat pe smartphone-ul Xiaomi Redmi 4 Prime. Din start trebuie spus că avem de-a face cu un

Am o teorie personală şi anume că animaţia "Cars" este un gateway drug pentru cei mici, pentru ca atunci când se fac mari să se uite la "Fast and Furious". Ce e cert e că animaţia Disney a prins enorm la juniori şi e de ajuns să vedem jucăriile şi meniurile de la MC pentru a ne da seama de isterie. Cum a apărut în această vară Cars 3, avem şi joc aferent la pachet.

Cars: Lightning League

E vorba despre endless runnerul Cars: Lightning League, pe care l-am testat pe telefonul Xiaomi Redmi 4 Prime. E gratuit în Play Store şi este un endless runner tipic, cu automobile şi cu swipe-uri pentru a schimba cele 3 benzi pe care rulăm. Lightning McQueen e personajul principal, dar avem şi altele deblocabile. Putem upgrada maşina la capitole ca acceleraţie, viteză şi boost.

Cars: Lightning League

Grafica nu arată chiar rău, asta mai ales dacă nu aţi mai jucat un endless runner de la Temple Run 2 încoace. Jocul debordează de optimism şi veselie, ca şi desenul animat de altfel. Lansat la mijloc de iunie acest endless runner are nivele scurte, pe bază de evitare de obstacole, drift-uri realizate prin apăsare pe ecran pe nişte panouri colorate şi chiar un soi de wannabe CSR Racing (liniuţă cu schimbare de viteză) la întrecerile cu câte un boss.

Cars: Lightning League

Pentru a debloca noi maşini primim "cărţi de joc" pe parcursul gameplay-ului. Jocul are nivel de dificultate foarte scăzut şi chiar nu mi s-a părut o provocare. E şi extrem de repetitiv, iar circuitele şi zonele în care am rulat sunt luate direct din Cars 3. Muzica de fundal e country sau rock generic, dar nu sună chiar rău faţă de alte jocuri.

Cu toate acestea Cars Lightning League are marele defect că e tare plicticos şi de la noi ia nota 6.7 din 10. Îl puteți descărca de aici pentru Android și de aici pe iOS!

Xiaomi Redmi 4 Prime, prețuri actualizate:

Review joc Cars Lightning League, prezentat pe Xiaomi Redmi 4 Prime:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×