Agar.io Review (Lenovo Vibe X3): jocul care a facut furori in House of Cards sezon 4 testat şi la Mobilissimo.ro (Video)

1.611 ori
<b>Agar.io Review (Lenovo Vibe X3): jocul care a facut furori in House of Cards sezon 4 testat şi la Mobilissimo.ro (Video)</b>Auzisem de jocul Agar.io de ceva vreme, dar mi se părea prea simplu şi banal să merite review. Ei bine, odată ce i-am &icirc;nţeles conceptul, explicat &icirc;n serialul House of Cards, sezon 4, parcă a devenit mai apetisant titlul şi am decis să...

Auzisem de jocul Agar.io de ceva vreme, dar mi se părea prea simplu şi banal să merite review. Ei bine, odată ce i-am înţeles conceptul, explicat în serialul House of Cards, sezon 4, parcă a devenit mai apetisant titlul şi am decis să îi fac o prezentare, pe telefonul Lenovo Vibe X3. Îl găsiţi la Marketonline, la preţul de 1.898 lei.

Jocul a debutat în vara anului trecut şi a fost folosit de partidele din Turcia pentru a se duela în simboluri şi fani. Apoi a fost prezentat de un contra-candidat la presedintia SUA lui Frank Underwood (Kevin Spacey) in House of Cards. Conceptul e simplu: eşti o mică bulă pe o hartă uriaşă şi înghiţi alte bule pentru a te face mare. Pe măsură ce eşti mai mare, te mişti mai lent şi poţi fi înghiţit de bule şi mari mari, deci trebuie să fugi mişcând creatura pe ecran.

Agar.io

Poţi înghiţi alţi gameri, care joacă şi ei ca şi tine titlul, înghiţind biluţe mai mari. De asemenea te poţi divide sau poţi trage cu o parte din tine spre adversar pentru a-l înghiţi înainte să fugă. E jocul clasic de "eat or be eaten", iar acele bile pot afişa simboluri sau mesaje, de aici şi bătălia politică din Turcia între partide în 2015.

Agar.io a devenit viral rapid şi pe măsură ce jucaţi creşteţi în nivel şi obţineţi bani pentru noi skinuri ale bilelor. E un joc distractiv şi inteligent, ce merită încercat măcar o dată. Din setari puteți schimba și fundalul stil caiet de matematică sau mișcările bilei dacă nu țineți apăsat pe ecran. Jocul provoacă dependenţă şi îi acordăm o notă de 8.7 din 10. Îl puteți descărca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Review Agar.io, prezentat pe Lenovo Vibe X3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×