Agent Alice Review (Huawei Honor 6): un joc tipic Bigfish condimentat cu mecanisme freemium exagerate (Video)

1.296 ori
<b>Agent Alice Review (Huawei Honor 6): un joc tipic Bigfish condimentat cu mecanisme freemium exagerate (Video)</b>Agent Alice este un joc gratuit, testat pe telefonul Huawei Honor 6 cu ceva vreme &icirc;n urmă şi el este un titlu de tip puzzle, care implică rezolvarea unor mistere prin găsirea de obiecte ascunse. Din păcate jocul e plin de mecanici freemium....

Agent Alice este un joc gratuit, testat pe telefonul Huawei Honor 6 cu ceva vreme în urmă şi el este un titlu de tip puzzle, care implică rezolvarea unor mistere prin găsirea de obiecte ascunse. Din păcate jocul e plin de mecanici freemium.

El aduce cu titlurile faimoase Big Fish, în care trebuia de asemenea să găsim obiecte ascunse şi are la baza investigarea unor crime. Va trebui să apăsaţi pe ecran pentru a analiza indicii şi să căutaţi obiectele ascunse în imagine şi care vă sunt cerute de către joc. E vorba de obicei de o cărămidă, eşarfa, un corb, o pălărie şi altele de genul, foarte inteligent ascunse pe un pom, pe o maşină sau în vreo alee întunecată.

Agent Alice

Ca să înţelegeţi cum abuzează jocul de freemium, va trebui să aflaţi că avem un sistem de energie aici şi pe lângă asta trebuie să obţinem puncte pentru a obţine stele şi trebuie să obţinem stele pentru a juca misiuni extra. Personajul principal este Alice Wallace, care investighează cazul unei actriţe moarte şi apare în peisaj şi o creatură diabolică care ne duce în diferite oraşe noi.

Aparent criminalul lasă mereu în urma să nişte plante specifice şi întreg misterul da senzaţia de episod din Scooby Doo. Vor exista şi mini game-uri, cu bucăţi de puzzle şi producătorii jocului au promis şi noi episoade săptămânal. Atmosfera este una a anilor 60 şi avem şi destul de multe achievementuri aici. Din păcate jocul progresează foarte lent şi implică prea des rejucarea misiunilor. Îi acordăm nota 7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul telefonului îl puteți afla de aici.

Agent Alice Review (Huawei Honor 6)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×