Samsung lansează un monitor care îţi încarcă smartphone-ul via wireless

Autor:  | Publicat în:  Samsung 877 ori
<b>Samsung lansează un monitor care îţi încarcă smartphone-ul via wireless</b>După un program de includere a unui sistem de &icirc;ncărcare wireless a telefoanelor &icirc;n mesele de la Starbucks şi McDonald&#39;s, nu pot spune că sunt surprins să văd că acest tip de &icirc;ncărcare ajunge şi pe device-uri mainstream....

După un program de includere a unui sistem de încărcare wireless a telefoanelor în mesele de la Starbucks şi McDonald's, nu pot spune că sunt surprins să văd că acest tip de încărcare ajunge şi pe device-uri mainstream. Samsung a lansat azi monitorul SE370, care are şi rolul de a încărca un smartphone fără fir.

SE370 are o staţie de încărcare wireless pentru handseturi integrată, compatibilă cu orice model ce suportă standardul Qi. Scopul Samsung este de a scăpa de enervantele fire de pe birou în acest mod. Pentru a încărca un telefon, utilizatorul trebuie doar să îl plaseze în zona specială de încărcare. Apoi el va începe automat să fie alimentat.

Samsung lansează un monitor care îţi încarca smartphone-ul via wireless

Monitorul vine în variante de 23.6 inch şi 27 inch şi are o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, plus contrast ratio de 1000:1. Ambele variante de display au timp de răspuns de 4 ms, iar versiunea de 27 inch vine cu luminozitate de 300 cd/m2. Din câte se vede în imagini încărcarea se realizează folosind "piciorul" monitorului, cu o zonă dedicată drept dock.

Samsung lansează un monitor care îţi încarca smartphone-ul via wireless

Aşteptăm şi un preţ pentru acest model şi o dată de lansare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×