Alien Creeps TD Review (Mstar S700): tower defense cu extratereștri şi gameplay dificil, dar şi level design prea repetitiv (Video)

874 ori
<b>Alien Creeps TD Review (Mstar S700): tower defense cu extratereștri şi gameplay dificil, dar şi level design prea repetitiv (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am testat telefonul Mstar S700, am testat şi jocuri pe acel model. Printre ele se numără şi Alien Creeps TD, un tower defense gratuit in Play Store şi lansat &icirc;n vara lui 2014. Jocul vine de la Outplay Entertainment şi include...

Atunci când am testat telefonul Mstar S700, am testat şi jocuri pe acel model. Printre ele se numără şi Alien Creeps TD, un tower defense gratuit in Play Store şi lansat în vara lui 2014. Jocul vine de la Outplay Entertainment şi include foarte multe tipuri de unităţi inamice.

Există 3 moduri de joc în fiecare nivel, fiecare cu altă dificultate şi IAP-uri destul de multe. Puteţi actualiza turnurile, dar există doar 4 tipuri principale de turnuri: mitralieră, baracă cu soldaţi, lasere şi rachete. În plus, aveţi şi Tesla ca turn special şi cu energie limitată şi puteţi chema soldaţi şi air strike în ajutor. În avantgarda luptei se afla un erou special, care poate face level up.

Din păcate toţi ceilalţi eroi costa destul de mult şi îi veţi putea folosi doar în misiuni speciale dedicate. Un avantaj e că acest titlu se poate juca offline, iar ca în orice tower defense care se respectă, inamicii vor sosi în valuri şi dacă îi chemăm mai devreme primim resurse extra. Cu ele cumpărăm noi turnuri sau upgrade-uri pentru cele actuale.

Alien Creeps TD

Unităţile inamice au anumite vulnerabilităţi sau puncte forte, precum un scut special, sau rezistenta la atacuri terestre sau aeriene. Baza voastră are 20 de vieţi, deci nu trebuie să lăsaţi să treacă mai mult de 19 inamici, cu toate că în misiunile speciale Veteran sau Spec Ops veţi avea doar o singură viaţă. Veţi primi stele în nivele în funcţie de cât de bine vă descurcaţi, iar ele sunt necesare pentru a debloca nivele ulterioare.

Efectele vizuale arata excelent şi am fost surprins de cât de variat e designul inamicilor, fie ei zburători, tereştri sau diferite creaturi spaţiale. Eroul principal are o viaţă regenerabilă şi poate chiar învia dacă a fost ucis, iar marele dezavantaj al jocului îl reprezintă level designul foarte repetitiv. După primele 10 misiuni gameplayul devine foarte dificil din păcate.

Am apreciat divertismentul acestui joc, dar repetitivitatea îl îngroapă şi avem prea puţine turnuri. Nota sa este de 8.2 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Review Alien Creeps TD, prezentat pe telefonul Mstar S700

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×