ZTE Blade L6 ajunge la autoritatea de cerificare din SUA, are o alură de HTC One A9

Autor:  | Publicat în:  ZTE 667 ori
<b>ZTE Blade L6 ajunge la autoritatea de cerificare din SUA, are o alură de HTC One A9</b>ZTE Blade L6 a ajuns recent la FCC, primind aprobarea acestei autorităţi şi cu această ocazie apăr&acirc;nd şi &icirc;n imaginile de mai jos. Pentru a nu spune că acest model seamănă cu un iPhone, vom spune că seamănă puţin cu un HTC One A9....

ZTE Blade L6 a ajuns recent la FCC, primind aprobarea acestei autorităţi şi cu această ocazie apărând şi în imaginile de mai jos. Pentru a nu spune că acest model seamănă cu un iPhone, vom spune că seamănă puţin cu un HTC One A9.

Totuşi camera plasată spre colţ scade puţin din asemănare. Avem de-a face aici cu un model cu ecran de 5 inch, o cameră principală cu blitz LED şi o cameră frontală probabil destul de bună, dacă ne luăm după ultimele lansări. Puţinele specificaţii dezvăluite de FCC includ o baterie de 2200 mAh, conectivitate WiFi şi LTE, dar şi Bluetooth 4.0. Fotografiile par sa indice un corp partial metalic, sau imitand metalul.

ZTE Blade L6

Manualul acestui handset a fost inclus în documentele FCC şi menţionează şi prezenţa unui slot microSD la bord. Terminalul va sosi şi la pachet cu o pereche de căşti şi încărcător, după cum arată aceleaşi documente. Ca de obicei certificarea FCC înseamnă că ne apropiem de lansare, dar nu e exclus ca acest model să rămână doar pe piaţa din China.

ZTE Blade L6

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×