ZTE Blade L6 ajunge la autoritatea de cerificare din SUA, are o alură de HTC One A9

714 ori
<b>ZTE Blade L6 ajunge la autoritatea de cerificare din SUA, are o alură de HTC One A9</b>ZTE Blade L6 a ajuns recent la FCC, primind aprobarea acestei autorităţi şi cu această ocazie apăr&acirc;nd şi &icirc;n imaginile de mai jos. Pentru a nu spune că acest model seamănă cu un iPhone, vom spune că seamănă puţin cu un HTC One A9....

ZTE Blade L6 a ajuns recent la FCC, primind aprobarea acestei autorităţi şi cu această ocazie apărând şi în imaginile de mai jos. Pentru a nu spune că acest model seamănă cu un iPhone, vom spune că seamănă puţin cu un HTC One A9.

Totuşi camera plasată spre colţ scade puţin din asemănare. Avem de-a face aici cu un model cu ecran de 5 inch, o cameră principală cu blitz LED şi o cameră frontală probabil destul de bună, dacă ne luăm după ultimele lansări. Puţinele specificaţii dezvăluite de FCC includ o baterie de 2200 mAh, conectivitate WiFi şi LTE, dar şi Bluetooth 4.0. Fotografiile par sa indice un corp partial metalic, sau imitand metalul.

ZTE Blade L6

Manualul acestui handset a fost inclus în documentele FCC şi menţionează şi prezenţa unui slot microSD la bord. Terminalul va sosi şi la pachet cu o pereche de căşti şi încărcător, după cum arată aceleaşi documente. Ca de obicei certificarea FCC înseamnă că ne apropiem de lansare, dar nu e exclus ca acest model să rămână doar pe piaţa din China.

ZTE Blade L6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×