Telefoanele Huawei din seria Honor vor primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în februarie anul viitor

915 ori
<b>Telefoanele Huawei din seria Honor vor primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în februarie anul viitor</b>Huawei a anunţat &icirc;n acest inceput de lună perioada &icirc;n care telefoanele sale din seria Honor vor primi actualizarea la cel mai nou Android. E vorba evident despre Android 6.0 Marshmallow, iar modelele Honor vor primi noul software &icirc;n...

Huawei a anunţat în acest inceput de lună perioada în care telefoanele sale din seria Honor vor primi actualizarea la cel mai nou Android. E vorba evident despre Android 6.0 Marshmallow, iar modelele Honor vor primi noul software în februarie 2016.

Informaţia vine de la Honor India, filiala indiană dedicată brandului Honor, care a postat informaţia pe web. Actualizarea va sosi pe modele ca Honor 4C şi Honor 4X, dar şi handseturi midrange precum Honor 6, Honor 6 Plus şi Honor 7. Blogul AndroidCentral scrie că Huawei va porni un beta test pentru Marshmallow pe Honor 7 în săptămânile viitoare.

Telefoanele Huawei din seria Honor vor primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în februarie anul viitor

Ca şi în cazul LG şi aici se vede avantajul parteneriatului Huawei cu Google pentru crearea unui model Nexus. Ne aşteptam totuşi că actualizările să sosească puţin mai rapid. E foarte posibil ca în februarie să vedem şi un nou EMUI, eventual versiunea 3.2 sau poate chiar 4.0. Marshmallow va aduce pe aceste modele funcţia Doze pentru economisire a energiei, noi setări pentru permisiunile aplicaţiilor şi Google Now contextual în aplicaţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×