Alto's Adventure Review (Allview X3 Soul): Ski Safari cu artwork de Monument Valley (Video)

1.294 ori
<b>Alto's Adventure Review (Allview X3 Soul): Ski Safari cu artwork de Monument Valley (Video)</b>Din când în când mai testăm și jocuri ce au de-a face cu sporturile, în cazul de față cu ski-ul. Titlul de astăzi se numește Alto's Adventure și noi l-am testat pe smartphone-ul Allview X3 Soul. Primim numeroase nivele în acest joc și totodată un

Din negura timpului am găsit un endless runner stilat să vă prezentăm azi. E vorba despre Alto's Adventure, gratuit in Play Store şi testat pe Allview X3 Soul. Reţineţi şi că jocul costa câţiva euro pe iOS, deşi e gratis pe Android.

Alto's Adventure

Avem numeroase misiuni de realizat aici, 6 snowboarderi şi o grafică minimalistă, care va face fanii Monument Valley fericiţi. Putem face şi salturi mortale și răsuciri (mai degrabă involuntar) şi folosi powerup-uri precum "costum" cu aripi sau magnet de bănuţi. Soundtrack-ul e fantastic, cu o muzică zen relaxantă şi condiţiile meteo se schimbă la fiecare rulare şi după ce parcurgeţi un număr mai mare de metri. Se schimbă și momentul zilei.

Dacă ne lovim de o piatră e game over, sau putem vedea o reclamă pentru a continua. Nu se opreşte totul la alunecarea pe pante, pentru că putem face glide-uri pe cabluri de curent, pocni lame sau pluti pe acoperişuri de case. Controlul e foarte simplu, fiind nevoie de un singur deget pentru a apăsa pe ecran şi a sări. Grafica e generată dinamic, ca și level designul, fiind imposibil să creaţi o strategie din timp.

Se schimbă ba momentul zilei, ba condiţiile meteo, ba capcanele, deci e un joc provocator. 180 de misiuni sunt incluse aici şi ne putem provoca şi prietenii să ne bată scorul. Iluminarea dinamică şi efectele meteo fac tot deliciul. Jocul ia un 9 din 10 de la noi şi îl descărcaţi de aici pentru Android și cumpăra de aici pentru iOS! Prețul actualizat pentru Allview X3 Soul îl puteți consulta de pe Allview.ro!

Review joc Alto's Adventure, prezentat pe Allview X3 Soul

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×