Parallyzed Review (HTC U Ultra): frica paralizantă de a nu apăsa aiurea enervează (Video)

1.730 ori
<b>Parallyzed Review (HTC U Ultra): frica paralizantă de a nu apăsa aiurea enervează (Video)</b>Având phablet-ul HTC U Ultra la dispoziție ne-am gândit să testăm și titlul numit Parrallyzed, un joc cu nume și gameplay deosebit. Acest joc are un soi de asemănare cu "Brothers, a Tale of Two Sons", poveste în care doi frați lucrau împreună pentru

Am jucat parcă pe LG V10 un joc numit "Brothers, a Tale of Two Sons", care punea doi fraţi la treabă într-un puzzle. Ei se ajutau între ei, distrăgeau lupi care îi urmăreau şi se ascundeau de giganţi care le doreau răul. Acum jucăm cu 2 surori în "Parallyzed", joc gratuit testat pe HTC U Ultra.

Parallyzed

Acest titlu este un platformer foarte simplu, dar în acelaşi timp frustrant. Trebuie să apăsăm pe dreapta ecranului pentru a schimba locul celor două surori, cea roşie trecând sus şi cea albastră jos sau viceversa, iar dacă apăsăm în stânga putem sări peste obstacole. Aici se complică lucrurile pentru că sora mică şi albastră sare mai bine peste arici sau alte capcane.

Cea roşie e prea înaltă şi în general mai rău ne încurcă, pentru că nici nu poate trece sub stalagmite. Aici apare frustrarea, pentru că trebuie să te coordonezi perfect dacă vrei să ai succes în acest joc. Nivelele sunt şi lungi şi nici nu avem vieţi sau checkpoint-uri. O singură greşeală şi e totul compromis. Partea bună e că ne putem uita la reclame pentru a învia, dar reclamele apar oricum la tot pasul prin meniuri.

Nu avem alte puteri speciale decât cele care ne inversează poziţia, astfel că uneori mergem şi pe tavan. Grafica e acceptabilă, dar în acelaşi timp e undeva la glezna lui Badland. Un joc cam enervant, dar cu potenţial dacă ai skill. Îi dăm un 6.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici.

Prețul actualizat al lui HTC U Ultra îl puteți afla de pe eMAG.ro!

Review joc Parallyzed, prezentat pe HTC U Ultra

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×