Am jucat Call of Duty Mobile pe Samsung Galaxy Note 10+ şi avem în sfârşit un PUBG Killer (Video)

2.072 ori
<b>Am jucat Call of Duty Mobile pe Samsung Galaxy Note 10+ şi avem în sfârşit un PUBG Killer (Video)</b>M-a bucurat să văd că prezentarea lui Samsung Galaxy Note 10 a avut şi o latură de gaming. Eram deja plictisit de eternele clone de PUBG şi Fortnite şi doream ceva nou. Call of Duty Mobile e în beta de luni bune şi nici măcar acum nu avem o dată clară..

M-a bucurat să văd că prezentarea lui Samsung Galaxy Note 10 a avut şi o latură de gaming. Eram deja plictisit de eternele clone de PUBG şi Fortnite şi doream ceva nou. Call of Duty Mobile e în beta de luni bune şi nici măcar acum nu avem o dată clară de lansare. Ce ştim sigur e că îl veţi putea juca pe telefoanele din seria Galaxy Note 10. Anul trecut am avut Fortnite exclusiv pe Note 9 şi acum vine COD Mobile pe succesor. Cât de tare e asta?

Mi se pare că jocul arată chiar mai bine decât PUBG pe cele mai ridicate detalii sau decât Fortnite. Au fost momente când uităm că mă joc doar pe un mobil, mai ales privind la detaliile vegetaţiei şi clădirilor. Aş trage o paralelă cu jocurile timpurii de PS3 dacă vreţi. Dacă vi se părea că Note 10+ e un telefon mare, ei bine asta vă foloseşte la acest joc, pentru că device-ul e super comod în landscape şi încap lejer toate butoanele acestui shooter, spaţiate generos. Greutatea de aproape 200 de grame oferă siguranţă când ţineţi telefonul în mână.

Call of Duty Mobile jucat pe Samsung Galaxy Note 10+

În clipul hands-on cu jocul vă prezint şi funcţia lui Note 10 Game Booster, cu ale opţiuni DND, cu shortcut-uri pentru aplicaţii secundare şi reglaje pentru consumul de resurse (plus auto optimizare pe bază de AI). Cât despre joc, noi am încercat modul Team Deathmatch, dar există şi Battle Royale pregătit, ba chiar şi un Zombie Mode şi un Story Mode. Ele se vor lansa ulterior, prin actualizări.

Gameplay-ul în Team Deathmatch e cam la fel de rapid ca la modul 4 vs 4 de la PUBG Mobile, sau poate chiar mai rapid. Avem şi hărţi clasice din CoD, precum Nuketown şi din câte ştiu şi clase de personaje şi loadout-uri variate, cu arme consacrate din shooterele seriei.  Va trebui să ştiţi exact ce fel de rol aveţi în echipa şi să vă ţineţi de el, fie sniper, fie un luptător care se arunca primul în faţă, fie un scout sau un tank, poate medic. Call of Duty Mobile a fost cunoscut o perioadă şi drept Call of Duty Legends şi l-am jucat atunci când era în beta în India, cu un VPN, dar asta a expirat rapid.

Mi s-a părut că mişcarea personajului e foarte fluidă în acest joc şi aveţi o sumedenie de moduri de personalizare a butoanelor de pe ecran, aşa că le puteţi plasa unde doriţi. Există şi mod Auto Fire, dacă nu vreţi să trageţi voi, ci să înceapă focul atunci când intră inamicul în catare. Veţi putea şi echipa nişte Perks, activate atunci când creşti în nivel şi tot când creşteţi în nivel veţi putea aplica şi skin-uri personajelor.

În modul Battle Royale am înţeles că puteţi alege între vizualizare third person şi first person. Printre hărţile incluse în joc se numără CrossFire, NukeTown, Kill House, Crash, Hijacked. Modurile de joc includ Frontline, Team Deathmatch, Search and Destroy, Domination, Hardpoint şi Free for All. Pare cel mai promiţător shooter de mobil de la PUBG Mobile încoace şi are ceva din distracţia şi fluiditatea seriei Modern Combat, care a dispărut la Modern Combat Versus.

Sunt sigur că va fi un mega hit şi din ce am înţeles jocul dezvoltat de Tencent va fi gratuit. Prin toamna ajunge si pe alte device-uri mobile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×