Angry Birds Friends este disponibil acum pe Android și iOS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.103 ori
<b>Angry Birds Friends este disponibil acum pe Android și iOS (Video)</b>Dacă nu va ajunge să jucați doar Angry Birds Star Wars, Angry Birds Seasons și Space, atunci puteți concura cu prietenii de pe Facebook, acum cu ajutorul unei noi aplicații/joc. Angry Birds Friends este un nou titlu de la Rovio, axat pe competiție....

Dacă nu va ajunge să jucați doar Angry Birds Star Wars, Angry Birds Seasons și Space, atunci puteți concura cu prietenii de pe Facebook, acum cu ajutorul unei noi aplicații/joc. Angry Birds Friends este un nou titlu de la Rovio, axat pe competiție.

Lansat tot de Rovio, acest titlu a sosit azi pe iOS și Android și este disponibil gratuit. Practic avem de-a face aici cu o portare ușor modificată a versiunii de Facebook a lui Angry Birds. Gameplay-ul rămâne la fel, doar că acum puteți provoca prietenii de pe FB la duel și câștigă trofee. Veți putea lua parte la turnee săptămânale, trimite și primi cadouri și veți avea și noi nivele în fiecare săptămână.

Cele 4 powerup-uri clasice sunt incluse și există și unul exclusiv pentru Friends. Jocul se va sincroniza automat cu progresul vostru din versiunea de pe Facebook, deci vești bune pentru cei care alternează gameplay-ul de pe telefon cu cel de pe PC. Există recompense în fiecare zi și medalii de aur, argint și bronz. Puteți descărca Angry Birds Friends de aici pe Android și aici pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×