Motorola X Phone Își face apariția În imagini credibile; Următorul Nexus?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.399 ori
<b>Motorola X Phone Își face apariția În imagini credibile; Următorul Nexus?</b>Probabil cel mai mare leakster de la Eldar Murtazin încoace, @evleaks a postat o serie de noi fotografii cu mult așteptatul X Phone de la Motorola. Acesta e probabil cel mai dorit terminal Android al momentului, pe care reușim să îl admirăm în 3...

Probabil cel mai mare leakster de la Eldar Murtazin încoace, @evleaks a postat o serie de noi fotografii cu mult așteptatul X Phone de la Motorola. Acesta e probabil cel mai dorit terminal Android al momentului, pe care reușim să îl admirăm în 3 ipostaze mai jos.

După cum vedeți, telefonul are o carcasă protectoare în jurul său, una care nu lasa să se întrevadă designul său. Am văzut protecții similare și pentru iPhone-uri prototip și pentru BlackBerry Z10, înainte de lansare. în fine, se pare că Motorola X Phone va sosi în rețeaua AT&T și va avea conectivitate 4G LTE. De remarcat și stickerul de pe spatele telefonului, care îi dezvăluie identitatea: "XFON ATT", deși această porțiune a imaginii ar fi putut fi modificată.

Motorola X Phone

Observ și că zona camerei din spate e destul de mare, deci vom avea probabil un senzor foto impresionant. Ce știm până acum despre X Phone? Că va fi rezistent la apă și șocuri, că va avea o zonă touch în partea din spate, o baterie uriașă în stil RAZR MAXX HD, o cameră puternică și că va fi foarte compact. Ultima oară când aflăm specificații pentru acest model, ele se contraziceau: fie el va fi un terminal super high end cu Snapdragon 800, fie un handset cu dotări neașteptat de modeste și va pune accentul doar pe design original.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×