Motorola X Phone Își face apariția În imagini credibile; Următorul Nexus?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.385 ori
<b>Motorola X Phone Își face apariția În imagini credibile; Următorul Nexus?</b>Probabil cel mai mare leakster de la Eldar Murtazin încoace, @evleaks a postat o serie de noi fotografii cu mult așteptatul X Phone de la Motorola. Acesta e probabil cel mai dorit terminal Android al momentului, pe care reușim să îl admirăm în 3...

Probabil cel mai mare leakster de la Eldar Murtazin încoace, @evleaks a postat o serie de noi fotografii cu mult așteptatul X Phone de la Motorola. Acesta e probabil cel mai dorit terminal Android al momentului, pe care reușim să îl admirăm în 3 ipostaze mai jos.

După cum vedeți, telefonul are o carcasă protectoare în jurul său, una care nu lasa să se întrevadă designul său. Am văzut protecții similare și pentru iPhone-uri prototip și pentru BlackBerry Z10, înainte de lansare. în fine, se pare că Motorola X Phone va sosi în rețeaua AT&T și va avea conectivitate 4G LTE. De remarcat și stickerul de pe spatele telefonului, care îi dezvăluie identitatea: "XFON ATT", deși această porțiune a imaginii ar fi putut fi modificată.

Motorola X Phone

Observ și că zona camerei din spate e destul de mare, deci vom avea probabil un senzor foto impresionant. Ce știm până acum despre X Phone? Că va fi rezistent la apă și șocuri, că va avea o zonă touch în partea din spate, o baterie uriașă în stil RAZR MAXX HD, o cameră puternică și că va fi foarte compact. Ultima oară când aflăm specificații pentru acest model, ele se contraziceau: fie el va fi un terminal super high end cu Snapdragon 800, fie un handset cu dotări neașteptat de modeste și va pune accentul doar pe design original.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×