Apple își lansează serviciul de streaming video astăzi! Iată cum poți urmări lansarea live de la ora 19:00 (ora României)

1.270 ori
<b>Apple își lansează serviciul de streaming video astăzi! Iată cum poți urmări lansarea live de la ora 19:00 (ora României)</b>În cazul în care nu știați, în această seară de la ora 19:00 (ora României) cei de la Apple au programat un eveniment special de presă unde vom vedea lansate diferite servicii. Cel mai interesant de pe listă este un rival

În cazul în care nu știați, în această seară de la ora 19:00 (ora României) cei de la Apple au programat un eveniment special de presă unde vom vedea lansate diferite servicii. Cel mai interesant de pe listă este un rival pentru Netflix care potrivit ultimelor zvonuri apărute onine s-ar numi "Front Row" și aparent va funcționa și pe post de platformă pentru a găzdui alte servicii de streaming și permite accesarea conținutului dorit dintr-o singură aplicație. 

Se vehiculează și posibilitatea ca gigantul din Cupertino să dezvăluie un serviciu de gaming în cloud precum Google Stadia, dar și un nou abonament Apple News care ne va permite accesul la reviste și articole premium pentru o taxă fixă lunară. Apropo de serviciul de streaming video, Apple are pregătit și conținut exclusiv creat in-house.

Revenind însă la ideea acestui articol și anume modalitatea prin care puteți urmări lansarea live din această seară, aflați că există mai multe opțiuni în funcție de terminalele pe care le dețineți. Evenimentul va fi transmis pe apple.com sau în aplicația Apple Events și găsiți opțiunile de vizionare mai jos:

  • prin intermediul aplicației Apple Events de pe Apple TV
  • prin intermediul browser-ului Chrome pe telefoanele Android
  • prin intermediul browser-ului web favorit (Edge, Safari, Chrome, Firefox) pe Mac sau Windows 10
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×