Netflix lansează opţiunea Smart Downloads pentru utilizatorii iOS

1.257 ori
<b>Netflix lansează opţiunea Smart Downloads pentru utilizatorii iOS</b>n această săptămână Netflix a anunţat lansarea opţiunii Smart Downloads şi pentru utilizatorii iOS, după ce aceasta era deja disponibila pe Windows 10 şi Android. Folosind aceasta funcţionalitate veţi pierde mai puţin timp gestionând

În această săptămână Netflix a anunţat lansarea opţiunii Smart Downloads şi pentru utilizatorii iOS, după ce aceasta era deja disponibila pe Windows 10 şi Android. Folosind aceasta funcţionalitate veţi pierde mai puţin timp gestionând descărcările de filme şi seriale preferate.

Netflix ios

Despre ce e vorba mai exact? Atunci când termini de vizionat episodul din "Russian Doll" sau "Narcos" pe iPhone, Smart Downloads va descarca automat următorul episod şi îl şterge pe cel văzut deja. Astfel nu mai pierzi timp făcând tu toate acele activităţi. Descărcarea automată şi ştergerea se întâmplă doar dacă eşti conectat la WiFi. Aşa poţi urmări un sezon fără să fii întrerupt de vreun procedeu.

Având în vedere că tot mai multă lume consumă conţinuturi Netflix pe mobil, era de aşteptat să vedem un upgrade al experienţei. Spre exemplu cel mai celebru podcaster din lume, Joe Rogan a declarat recent că ultimul sau stand up comedy de pe Netflix a fost văzut în proporţie de 66% de pe mobil. Revenind la funcţia nouă de pe iOS, puteţi verifica secţiunea Smart Downloads de pe Netflix Help Center şi blogul Netflix.

Netflix lansa anul trecut şi Mobile Previews, care durează 30 de secunde şi sunt afişate în format vertical, având rolul unui mini trailer pentru fiecare producţie listată. Sunt curios dacă o să includă pe viitor şi navigarea orizontală cu swipe despre care se vorbeşte în ultima vreme, pentru YouTube şi Instagram.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×