Cafe Racer Review (iHunt One Love): un fel de Traffic Rider, doar că mai simplu şi mai cartoonish (Video)

1.568 ori
<b>Cafe Racer Review (iHunt One Love): un fel de Traffic Rider, doar că mai simplu şi mai cartoonish (Video)</b>Vă prezentăm astăzi un joc de curse, un soi de clonă pentru Traffic Racer ce este cunoscut drept Cafe Racer și disponibil gratuit pe Android. Acest titlu are o abordare mai cartoonish și avem la dispoziție aici motociclete pe care le putem customiza

Cum Traffic Rider a fost un hit, era de aşteptat să apară şi clonele, iar Cafe Racer este una. Am testat jocul pe iHunt One Love şi m-am distrat cu acest titlu destul de bine, dar nu m-am simţit la fel de provocat ca la Traffic Rider.

Titlul e gratuit in Play Sore şi are o abordare mai cartoonish, de la maşinile cu pneuri pătrăţoase până la cerul cu un fel de romburi ce aduc cu un wallpaper de pe Galaxy S5. Traffic Rider şi Care Racer au o inspiraţie clară: acele clipuri first person cu bikerii nebuni din Rusia, care merg la 200 la oră printre maşini. Cafe Racer surprinde prin varietatea uriaşă de customizare şi upgrade pe care o suportă motocicletă.

Cafe Racer

Putem umbla la panouri laterale, la rezervor, la aripa frontală, cea din spate, la şaua motocicletei şi evident şi la colorit. Motocicletele deblocabile costă cam mult, deci aveţi nevoie de ceva grinding. Şi nici nu se termină aici personalizarea, pentru că putem modifica şi farurile, "coarnele" motocicletei, panourile de instrumente şi oglinzile.

Cursele sunt de tip endless, endless two way, time trial şi free ride. E bizar că nu avem şi un mod principal, un soi de "campanie", nu că am avea totuşi pretenţii de poveste sau ceva de gen, dar o structură de misiuni e binevenită. Gamerul se poate plictisi când e lăsat de capul său, fără obiective, zic eu. Putem rula pe contrasens şi avem 4 benzi pe care să ne facem de cap. Câștigăm extra puncte când rulăm la 100 km/h sau pe o singură roată.

Acest titlu e sub Traffic Rider, dar are norocul să fie într-o nişă nu prea aglomerată. Îi dăm un 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici.

Prețul actualizat al lui iHunt One love îl puteți afla de pe iHunt.ro!

Review joc Cafe Racer, prezentat pe iHunt One Love

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×