Bladeslinger review: joc de acțiune 3D care arata fantastic, e groaznic de greu (Video)

1.437 ori
<b>Bladeslinger review: joc de acțiune 3D care arata fantastic, e groaznic de greu (Video)</b>Beneficiind de atuul unui telefon Full HD în teste (HTC One), am decis să jucăm și un joc cu o grafică pe măsură. E vorba despre Bladeslinger, pe care îl găsiți în Google Play Store și care a fost lansat către finalul lunii martie. &nbsp; El...

Beneficiind de atuul unui telefon Full HD în teste (HTC One), am decis să jucăm și un joc cu o grafică pe măsură. E vorba despre Bladeslinger, pe care îl găsiți în Google Play Store și care a fost lansat către finalul lunii martie.

El costă 2.99 dolari și spune povestea lui William Glaston, plasat într-un univers SF/western, care vă poate aminti de serialul de animație Galaxy Rangers, sau poate de Borderlands 2. Jocul este unul de tip third person, dar nu neapărat shooter cât acțiune, button mashing dacă vreți. Grafica 3D arată spectaculos și nici un pixel sau textura nu se afla plasate aiurea. Furtunile de nisip, steagurile care flutură, flăcările și exploziile sunt randate excelent.

Personajul nostru principal va mânui o sabie și un pistol, dar va avea și abilități speciale, care pot fi accesate folosind cărți de joc. și aici începe chinul: jocul e foarte, foarte, foarte greu. Inamicii vă iau foarte mult din viață cu fiecare lovitură, să parezi e practic degeaba, iar controlul va ajuta mai degrabă dacă optați sistemul bazat pe gesturi, deoarece aparent astfel atacurile voastre sunt mai eficiente.

Bladeslinger Android

Aveți și combo-uri și un mod Arena în care vă bateți cu valuri de inamici pentru prea puține credite. Apropo, totul costa prea mult în acest joc și vă va fi greu să cumpărați chiar și banala poțiune de vindecare. îi acordăm acestui titlu nota 8.5 din 10 și îl găsiți aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×