Orange Își promovează magazinul online cu reduceri de până la 90%. Află toate detaliile

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.799 ori
<b>Orange Își promovează magazinul online cu reduceri de până la 90%. Află toate detaliile</b>Pe Orange.ro veți găsi reduceri de până la 90% în perioada 1 aprilie - 15 aprilie 2013. Reducerile vor fi aplicate la telefoane mobile, tablete, căști, camere foto și video, rame foto, huse pentru telefoane, hard disk-uri externe, diverse...

Pe Orange.ro veți găsi reduceri de până la 90% în perioada 1 aprilie - 15 aprilie 2013. Reducerile vor fi aplicate la telefoane mobile, tablete, căști, camere foto și video, rame foto, huse pentru telefoane, hard disk-uri externe, diverse accesorii.

De menționat că la telefoane și tablete se menține promoția doar la prelungirea unui abonament sau la semnarea unui contract nou. Trebuie să dați un refresh în dimineața fiecărei zile. Atunci veți găsi promoțiile zilei și reducerile sunt mai consistente. Pe parcursul zilei sunt aduse noi prețuri.

Mi se pare o mișcare bună din partea Orange și am remarcat că Nokia Lumia 920 era promovat cu 157 euro față de 200 euro, 25% mai puțin și un mp3 player Sony cu 50% mai ieftin de la 45.99 euro la 23 euro. Este o oarecare acalmie cu promoțiile consistente prin magazinele online, iar Orange își poate atrage și mai mulți clienți spre magazinul online.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×