Blazin’ Aces, un nou joc side scrolling cu avioane Își face apariția pe Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 669 ori
<b>Blazin’ Aces, un nou joc side scrolling cu avioane Își face apariția pe Windows Phone</b>în vreme ce pe Android și iOS jucăm jocuri cu avioane în first person și avem parte de super grafică, pe Windows Phone de abia ajunge un joculeț care ar fi părut învechit și acum 20 de ani. E vorba despre Blazin&rsquo; Aces​, un joc side...

în vreme ce pe Android și iOS jucăm jocuri cu avioane în first person și avem parte de super grafică, pe Windows Phone de abia ajunge un joculeț care ar fi părut învechit și acum 20 de ani. E vorba despreBlazin’ Aces​, un joc side scrolling cu avioane, care costă prea mult față de cât oferă: 2 dolari.

Acest titlu e disponibil pe terminalele Windows Phone 8 și e compatibil și cu handseturi mai slab dotate. Dezavantajul acestui joc e că nu are versiune trial, astfel încât să îl testați înainte să îl cumpărați. Acest titlu retro are o muzică epică în fundal, iar fanii jocurilor old school de acest gen îl vor aprecia. Avem parte de o campanie single player lungă, lupte aeriene arcade și un mod skirmish customizabil.

Avioanele au parte de arme speciale și se pot lupta cu o varietate de inamici inclusiv zeppelinuri. Acest titlu nu are integrare Xbox Live din câte am înțeles și nu pot decât să aștept ca și un joc ADEVĂRAT cu avioane să ajungă pe Windows Phone, unul first person, în care eventual poți customiza avioanele și juca în Al Doilea Război Mondial. Blazin' Aces se descarcă de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×