Noua interfață a serviciului Gmail ajunge pe web

Autor:  | Publicat în:  Google 791 ori
<b>Noua interfață a serviciului Gmail ajunge pe web</b>Unul dintre cele mai populare servicii de e-mail disponibile în acest moment pentru utilizatori este și Gmail, serviciu dezvoltat de gigantul Google. Acesta este pe cale să primească în curând un update ce va aduce în primul rând o interfață...

Unul dintre cele mai populare servicii de e-mail disponibile în acest moment pentru utilizatori este și Gmail, serviciu dezvoltat de gigantul Google. Acesta este pe cale să primească în curând un update ce va aduce în primul rând o interfață redefinită. De curând, o captură de ecran cu noua interfață Gmail a ajuns pe web, imagine ce ne oferă o privire detalită asupra noului UI.

Spre deosebire de interfața actuală, actualizarea Gmail va aduce o bară de căutare colorată în albastru, cât și o serie de iconițe colorate. Printre noile funcții ce vor fi introduse se numără posibilitate de pin a e-mailurilor importante, mailuri ce vor fi afișate deasupra mesajelor din inbox. De asemenea, serviciul Hangouts va fi fi prezent în partea de jos a ferestrei deschise.

Din câte se pare, acest update va fi introdus atât pentru platformele desktop, cât și pentru platforma Android. Se așteaptă ca această actualizare pentru Gmail să fie anunțată oficial anul acesta în cadrul conferinței Google I/O ce va avea loc între 25-26 iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×