Asphalt 8: Airborne review: jocul de curse al anului, o experiență arcade desăvârșită (Video)

2.473 ori
<b>Asphalt 8: Airborne review: jocul de curse al anului, o experiență arcade desăvârșită (Video)</b>Asphalt 8 Airborne a primit review de la Mobilissimo.ro la finalul verii, iar acum e momentul și pentru recenzia să text. Am testat acest joc pe tableta iPad Mini și el a arătat excelent. La momentul lansării jocul costă 99 de cenți pe iOS, dar...

Asphalt 8 Airborne a primit review de la Mobilissimo.ro la finalul verii, iar acum e momentul și pentru recenzia să text. Am testat acest joc pe tableta iPad Mini și el a arătat excelent. La momentul lansării jocul costă 99 de cenți pe iOS, dar acum e disponibil în Play Store și App Store gratuit.

Gameloft ne oferă acest titlu, iar îmbunătățirile față de Asphalt 7 nu sunt chiar atât de mari pe cât ne așteptam, deși jocul oferă o experiență tare atractivă. Aveți la dispoziție 47 de automobile, printre care și modele Lamborghini, Bugatti, Ferarri sau Pagani Zonda. 9 circuite vă stau la dispoziție, în zone că Veneția, Islanda, Nevada, Londra sau Guiana Franceza. în Asphalt 8 aveți 8 sezoane de curse și 180 de provocări în modul carieră.

în multiplayer puteți concura cu câte 8 jucători onine, iar un lucru ce trebuie neapărat amintit aici este coloana sonoră a jocului. Aceasta este excelentă și include atât dubstep de la Skrillex, cât și muzica lui Nero, Queens of the Stone Age sau melodii indie. Mașinile pot fi upgradate în acest titlu, iar printre modurile de întrecere se afla și noul Infected și un Drift Gate.

Asphalt 8: Airborne review: jocul de curse al anului, o experiență arcade desăvârșită (Video)

Puteți face tot soiul de cascadorii, folosind rampele presărate în joc, pentru a îndeplini obiective speciale și a primi mai mulți bani. Impacturile arată excelent în acest joc, iar grafică a evoluat față de Asphalt 7, dar nu foarte mult față de NFS Most Wanted. Scurtăturile sunt foarte importante în curse și uneori va trebui să vă confruntați și cu traficul, precum în cursele din Tokyo de exemplu.

îi acordăm acestui joc o binemeritată notă de 9.7 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, respectiv de aici pentru iOS.

Prețul tabletei îl puteți afla de pe eMAG.ro.

​Asphalt 8: Airborne review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×