Crash of Cars Review (Huawei P10): un fel de MOBA cu automobile, foarte distractiv (Video)

1.471 ori
<b>Crash of Cars Review (Huawei P10): un fel de MOBA cu automobile, foarte distractiv (Video)</b>Pe Huawei P10 nu am testat doar jocul Nova Legacy, ci și titlul numit Crash of Cars. Acest joc este disponibil gratuit în Google Play Store și avem de-a face aici cu un fel de MOBA în varianta cu automobile. Vom putea alege dintr-o colecție generoasă de

Pentru că un joc nu e niciodată de ajuns, nu am testat doar NOVA Legacy pe Huawei P10, ci şi Crash of Cars. Titlul este un soi de MOBA cu automobile şi a debutat în lună martie a acestui an. E gratuit în Play Store şi e super distractiv.

Conceptul e simplu: controlezi un automobil şi eşti spawnat într-o arenă, în care se joacă la infinit, până ce pierzi, adică viaţa îţi ajunge la zero. Pe parcurs te vei ciocni cu alte maşini, vei lua powerup-uri/arme şi chiar şi viaţă. Mediul destructibil arată excelent şi maşinile sunt randate foarte bine, ca şi mediul din jur, ce poate fi deşertic, urban sau chiar lunar. Exploziile si cascadoriile nu lipsesc si avem si mai multe nivele de altitudine.

Crash of Cars

Putem personaliza automobilele şi scopul nostru cel mare este să luăm cât mai multe coroane lăsate în urmă de maşinile distruse drept pickups si trofee. Nu e nimic mai satisfăcător decât să tragi cu bile explozive sau să treci prin rivali cu ţepi rotitori. Armele au un vibe de joc Worms şi totul este jucăuş, copilăros şi ca o bandă desenată. Vă stau la dispoziţie peste 30 de automobile personalizabile, dintre care şi 4 rarităţi.

30 este numărul de skin-uri sunt puse la bătaie, dar şi 16 powerup-uri. În fiecare oră se face câte un leaderboard şi avem şi misiuni de realizat. Adunăm şi bănuţi pe care îi cheltuim pe maşini şi skinuri. Conducem dubițe, muscle car-uri şi chiar autobuze de şcoală. Un joc haios şi ideal de jucat în drum spre muncă. Ia nota 9 din 10 și îl găsiți aici pentru Android, sau aici pentru iOS!

Prețul actualizat al lui Huawei P10 îl puteți afla de pe eMAG.ro!

Review joc Crash of Cars, prezentat pe Huawei P10

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×