Pokémon Duel Review (Sony Xperia XA): un board game inedit, dar care se termină prea rapid (Video)

1.468 ori
<b>Pokémon Duel Review (Sony Xperia XA): un board game inedit, dar care se termină prea rapid (Video)</b>Cine ar fi crezut că vom mai vedea un joc pe bază de Pokemoni la câteva luni după Pokemon GO? El a apărut cu câteva săptămâni în urmă sub numele de Pokemon Duel şi este total atipic, un board game cu figurine şi bazat pe un sistem de tip ruleta pentru..

Cine ar fi crezut că vom mai vedea un joc pe bază de Pokemoni la câteva luni după Pokemon GO? El a apărut cu câteva săptămâni în urmă sub numele de Pokémon Duel şi este total atipic, un board game cu figurine şi bazat pe un sistem de tip ruleta pentru bătălii. Îl găsiţi gratuit in Play Store şi noi l-am testat pe Sony Xperia XA.

Jocul implică un deck de 6 Pokemoni pe care îi etalăm pe o tabletă de joc împărţită în trasee marcate cu cerculeţe. Fiecare cerculeţ e o poziţie şi noi trebuie să ajungem în "baza" adversarului. Primul care pune un Pokemon-figurină pe acel semn de "play" al adversarului câştiga. Un Pikachu sau Bulbasar se poate mişca 1-2-3 spatii pe harta, pe orizontala, verticala si chiar oblic. Pokemonii se duelează când ajung fata în faţă şi cine câştigă poate avansa, iar creatura bătută e retrasă de pe tablă şi stă câteva ture.

Review joc Pokémon Duel, prezentat pe Sony Xperia XA

Există şi schimbări de status, ca otravă sau îngheţare, iar "luptele" sunt două rulete, a ta şi adversarului care pot pica pe atacuri cu număr diferit de puncte sau "Miss" sau vreun atac special. Totul e la întâmplare! Cine atacă cu mai multe puncte câştiga lupta. Titlul e axat pe multiplayer şi ne permite şi să facem upgrade-uri Pokemonilor prin fuziune sau extra experienţă.

Avem şi un soi de cărţi de joc cu abilităţi speciale de folosit în timpul luptei, prin care sărim spaţii pe harta sau primim un scut la atacuri. Reţineţi şi că dacă avem un Pokemon al nostru în faţă şi unul în spatele unei creaturi a adversarului, ea va fi scoasă de pe eşichier automat. E distractiv jocul, dar uneori o clipă de neatenţie termină tot meciul şi poţi câştiga/pierde în 3 mutări.

Fiecare jucător are 5 minute timp limită în care să îşi facă toate mutările. Există şi un Energy Meter sus ca element freemium şi avem şi un magazin de unde putem cumpăra tot felul de itemuri şi bunătăţi. Îi acordăm nota 8 din 10 lui Pokémon Duel şi îl găsiţi aici pentru Android, sau aici pentru iOS.

Sony Xperia XA, prețuri actualizate:

Review joc Pokémon Duel, prezentat pe Sony Xperia XA

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×