Call of Duty, acum si pe telefonul mobil!

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.666 ori
<b>Call of Duty, acum si pe telefonul mobil!</b>Compania producatoare de jocuri, Activision doreste sa exploateze la maxim licenta sa pentru celebrul Call of Duty. Pentru acest lucru, compania a incheiat un contract cu publisherul de jocuri pentru telefoanele mobile, Glu Mobile, care se va concretiza...

Compania producatoare de jocuri, Activision doreste sa exploateze la maxim licenta sa pentru celebrul Call of Duty. Pentru acest lucru, compania a incheiat un contract cu publisherul de jocuri pentru telefoanele mobile, Glu Mobile, care se va concretiza intr-un joc Call of Duty destinat terminalelor mobile.

David Anderson, senior director al dezvoltarii afacerilor de la Activision a declarat: "Lansarea jocului in varianta sa mobila va permite fanilor sa traiasca actiunea intensa din Call of Duty oriunde si oricand". Presedintele Glu Mobile, Greg Ballard a afirmat ca este incantat de parteneriatul exclusiv cu Activision, in special datorita portarii pe telefonul mobil a unei francize de jocuri care a adus multe inovatii shooterelor.

Atat Activision, cat si Glu Mobile au evitat sa dea prea multe detalii despre jocul care va fi lansat in curand. Data oficiala cand jocul va fi disponibil nu este cunoscuta inca, dar este posibil sa fie vorba despre ultimul trimestru al acestui an. Din seria jocurilor lansate de Glu Mobile s-au bucurat de succes titluri precum Super K.O. Boxing!, Stranded sau Brain Genius.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×