Motorola E6 editia Jay Chou

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.388 ori
<b>Motorola E6 editia Jay Chou</b>Cei care locuiesc in Hong Kong s-au putut bucura de toate noutatile lansate de Motorola in ultima vreme, iar cireasa de pe tort este chiar acest E6 Jay Chou Edition. Aceasta editie limitata de E6 va avea marginile de culoare portocalie si un logo Jay Chou...

Cei care locuiesc in Hong Kong s-au putut bucura de toate noutatile lansate de Motorola in ultima vreme, iar cireasa de pe tort este chiar acest E6 Jay Chou Edition.

Aceasta editie limitata de E6 va avea marginile de culoare portocalie si un logo Jay Chou gravat pe telefon. In cadrul pachetului ce soseste impreuna cu terminalul, veti gasi si o figurina Eric So Jay Chou, o borseta si un card SD de 1GB. Pe acesta veti gasi stocate wallpaper-uri si ringtone-uri, evident avand legatura cu artistul asiatic. In caz ca nu stiati, Jay Chou este cel mai celebru cantaret pop din Asia si un actor debutant de succes.

In afara de toate aceste trasaturi care fac trimitere la pop starul nascut in Taiwan, E6 va include si un display TFT de 2.4 inch, o camera de 2 megapixeli, butoane dedicate pentru functiile muzicale si conectivitate Bluetooth. Asteptam cu interes un telefon omagiu Bruce Lee (daca nu exista deja) sau un telefon Jackie Chan, ambele produse eventual de Motorola.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×