Un terminal misterios suporta surround 7.1

Autor:  | Publicat în:  Inedit 878 ori
<b>Un terminal misterios suporta surround 7.1</b>De-a lungul analizei a numeroase gadgeturi am gasit conceptul de surround la terminale care nu aveau nimic in comun cu functiile avansate de divertisment, in special la capitolul audio. De aceasta data terminalul misterios din poza de mai sus este in...

De-a lungul analizei a numeroase gadgeturi am gasit conceptul de surround la terminale care nu aveau nimic in comun cu functiile avansate de divertisment, in special la capitolul audio.

De aceasta data terminalul misterios din poza de mai sus este in cauza si ofera suport pentru surround 7.1. Telefonul provine din Hong Kong si felul in care arata in imagine ne dovedeste ca producatorii nu mint cand lauda functiile audio ale acestui model.

Smartphone-ul misterios va include un touchscreen QVGA de 3.5 inch, Bluetooth, o camera de 2 megapixeli si un slot pentru carduri microSD. De asemenea, pentru utilizatorii neglijenti va fi extrem de utila o carcasa protectoare transparenta. Data de lansare si pretul? Acestea sunt la fel de inconjurate de mister cum este si numele terminalului, dar daca el se va concretiza intr-un produs comercial cu siguranta va avea succes in randul fanilor muzicii de orice gen.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×