Sea Hero Quest Review (Allview V2 Viper i4G): o cauză nobilă devine o aventură arcade (Video)

1.108 ori
<b>Sea Hero Quest Review (Allview V2 Viper i4G): o cauză nobilă devine o aventură arcade (Video)</b>Sea Hero Quest nu e doar un alt joc pe care l-am testat la Mobilissimo.ro, ci un titlu care a primit reclama inclusiv în staţiile de maşini din Bucureşti. A fost mult promovat şi pe bună dreptate, pentru că are o cauză nobilă. A debutat cu câteva luni..

Sea Hero Quest nu e doar un alt joc pe care l-am testat la Mobilissimo.ro, ci un titlu care a primit reclamă inclusiv în staţiile de maşini din Bucureşti. A fost mult promovat şi pe bună dreptate, pentru că are o cauză nobilă. A debutat cu câteva luni în urmă şi el ajuta oamenii de ştiinţă să strângă date despre modul în care funcţionează creierul uman şi astfel să lupte împotriva dementei senile.

Totul a pornit de la faptul că această boală afectează 850.000 de oameni doar în Marea Britanie şi e foarte răspândită la nivel global. Jocul e gratuit in Play Store şi a fost testat de noi pe Allview V2 Viper i4G. A fost creat de către Deutsche Telekom, în parteneriat cu 2 universităţi din Marea Britanie şi a adus echivalentul a zeci de mii de ore de studiu pentru cercetătorii implicaţi.

Review Sea Hero Quest, prezentat pe telefonul Allview V2 Viper i4G

Datele se referă în special la orientarea în spaţiu, reflexe şi reacţii. Fiecare 2 minute de joc înseamnă 5 ore de cercetare în laborator. La baza jocul e simplu şi trebuie doar să ţineţi minte harta unei zone marine, parcursă apoi cu o bărcuţă. Există şi nivele în care tragem cu pistolul de semnalizare sau suntem urmăriţi de un monstru marin.

Deblocabilele includ steaguri, culori pentru ambarcaţiuni, mascote pentru bărci şi altele. Avem şi un jurnal şi o colecţie de fotografii pe care le realizăm cu creaturile ce ne apar în cale. O muzică relaxantă se aude în fundal şi putem naviga cu tap în stânga sau dreapta şi face swipe în sus pentru a accelera.

Un joc pentru o cauză bună şi o idee excelentă. Primeşte nota 8.6 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Allview V2 Viper i4G îl puteți afla de pe eMAG.

Review Sea Hero Quest, prezentat pe telefonul Allview V2 Viper i4G

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×