Clash of Clans review: un city builder limitat de achiziții, dă dependență rapid! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.197 ori
<b>Clash of Clans review: un city builder limitat de achiziții, dă dependență rapid! (Video)</b>Clash of Clans e un joc bun în teorie, dar în practică el da dependența și te face să cheltuiești bani reali. Am testat acest titlu pe iPad Mini și nu pot spune că nu a fost distractiv, ce-i drept. Avem de-a face cu un city builder tipic,...

Clash of Clans e un joc bun în teorie, dar în practică el da dependența și te face să cheltuiești bani reali. Am testat acest titlu pe iPad Mini și nu pot spune că nu a fost distractiv, ce-i drept. Avem de-a face cu un city builder tipic, disponibil gratuit pe iOS și Android și promovat agresiv pe Facebook.

Ideea e simplă: veți constui un sat, îl veți fortifica și apoi veți trece la antrenat unități cu care veți ataca inamici. Puteți opta pentru misiunile single player împotriva goblinilor sau să treceți la atac contra inamicilor umani în multiplayer. Aceasta din urmă opțiune va lăsa fără adăpostul scutului pe care îl primiți la început pentru câteva zile.

Clash of Clans

Aveți la dispoziție 15 unități și jocul va fi constant conectat la Internet. Din păcate evoluția este lentă în acest titlu, mai ales că durează ore bune până ce vor fi upgradate clădirile voastre. Uneori va fi nevoie de bijuterii verzi, pe care le obțineți mai degrabă cu bani, decât prin completarea a diferite obiective, cum va cere jocul.

Clash of Clans

Grafica arată destul de bine, iar bătăliile au loc rapid, plasând unitățile pe hartă precum piesele de șah. Cel mai enervant aspect e că luptătorii din bătălii pe care îi deplasați rămân pierduți, chiar dacă ei nu mor în luptă. Resursele jocului includ gems, adică bijuterii, aur și elixir, toate obținute destul de lent și stocate în depozite ce trebuie upgradate. Cu el veți construi clădiri, fortificații și tot felul de turnuri, turete, depozite si alte structuri.

Puteți face și alianțe, vorbi cu alți jucători în timp real și interacționa cu o grămadă de jucători. Titlul rămâne distractiv, dar este un uriaș cash cow și primește o notă de 8.7 din 10. îl descărcați de aici pe iOS și de aici pe Android.
​

Prețul actualizat al lui iPad Mini îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Clash of Clans review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×