Comisarul Moldovan, in rand cu NFS pe telefonul mobil - "M-au ciuruit"

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.264 ori
<b>Comisarul Moldovan, in rand cu NFS pe telefonul mobil - "M-au ciuruit"</b>Ce legatura are personajul creat de Sergiu Nicolaescu cu jocul Need for Speed? Ei bine, deocamdata platforma pe care se afla aceste produse media - telefonul mobil, avand in vedere ca tocmai s-a lansat jocul "Supravietuitorul", bazat pe filmul lui...

Ce legatura are personajul creat de Sergiu Nicolaescu cu jocul Need for Speed? Ei bine, deocamdata platforma pe care se afla aceste produse media - telefonul mobil, avand in vedere ca tocmai s-a lansat jocul "Supravietuitorul", bazat pe filmul lui Nicolaescu.

Veti intra in pielea comisarului Moldovan, dupa cum ne informeaza Cotidianul, iar jocul este disponibil prin Orange World incepand din 28 martie. Titlul pentru mobile a fost lansat de catre MEDIAFAX Mobile Services, furnizor de continuturi multimedia pentru operatorii autohtoni. Jucand "Supravietuitorul" veti putea participa la un concurs, desfasurat intre 28 martie si 3 iunie, castigand premii in functie de performantele si scorurile obtinute.

Trebuie doar sa completati formularul de inscriere afisat pe telefon, la finalul jocului. Recordul dumnevoastra va aparea pe www.supravietuitorul.ro/joc, in cadrul sectiunii Castigatori. Veti putea castiga cate un telefon mobil, daca detineti cel mai mare scor din perioada 28 martie - 5 mai, sau 5 invitatii duble la Hollywood Multiplex pentru urmatorii 5 castigatori. Puteti descarca jocul de pe portalul Orange World la pretul de doar 2.5 euro plus TVA. Veti putea descarca si screensavere si wallpaper-uri tematice bazate pe filmul "Supravietuitorul", care va aparea pe marile ecrane pe 11 aprilie.

Evident este disponibil si un ringtone cu celebra replica "M-au ciuruit".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×