SDK-ul iPhone primeste primul update

Autor:  | Publicat în:  Apple 967 ori
<b>SDK-ul iPhone primeste primul update</b>Apple a gasit deja cateva erori si buguri care trebuie corectate in SDK-ul sau, la nici o luna dupa lansarea oficiala. Asta in conditiile in care iPhone Apps Store nici nu s-a lansat inca. Compania lui Steve Jobs a lansat iPhone SDK beta 2, ceea ce...

Apple a gasit deja cateva erori si buguri care trebuie corectate in SDK-ul sau, la nici o luna dupa lansarea oficiala. Asta in conditiile in care iPhone Apps Store nici nu s-a lansat inca.

Compania lui Steve Jobs a lansat iPhone SDK beta 2, ceea ce inseamna fie o veste proasta pentru developeri fie una foarte buna. Speram totusi ca nu vor exista probleme de compatibilitate dintre aplicatiile create cu primul SDK si versiunea 2.0. Vestea buna e ca iPhone SDK beta 2 ofera multe functii noi si repara toate bugurile care ar fi putut incurca developerii. Spre exemplu, noul beta soseste cu un program destinat crearii de interfate pentru iPhone, produs de Xcode 3.1.

Evident exista si reversul medaliei, reprezentat de faptul ca developerii vor trebui sa se obisnuiasca cu un set nou de aplicatii, la putin timp dupa ce se acomodasera cu primul SDK. Inca o problema ar fi faptul ca versiunea de firmware 2.0 pentru iPhone nici nu exista, deci aplicatiile create cu noul SDK nu ar putea fi folosite.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×