Contract Killer Zombies 2 Review: un third person shooter promițător, stricat de cameră și control (Video)

1.881 ori
<b>Contract Killer Zombies 2 Review: un third person shooter promițător, stricat de cameră și control (Video)</b>Glu Mobile oferă mereu jocuri atractive, care au câte o mică chichița care strică tot farmecul titlului. Este și cazul lui Contract Killer Zombies 2, un third person shooter care are mici probleme cu camera și controlul. Am testat jocul pe...

Glu Mobile oferă mereu jocuri atractive, care au câte o mică chichița care strică tot farmecul titlului. Este și cazul lui Contract Killer Zombies 2, un third person shooter care are mici probleme cu camera și controlul. Am testat jocul pe telefonul Acer CloudMobile S500, al cărui review îl vom publica în zilele următoare.

în ce privește jocul, CK Zombies 2 este gratuit, ocupa 500 MB și se abate de la rețeta predecesorului său, care oferea acțiune și împușcături, dar doar static și de la distanță. O controlați pe Evelyn, protagonista feminină a acestui joc, care folosește bate de baseball, mitraliere, shotgunuri și arme cu lunetă pentru a dobora inamicii mâncători de creier. Aveți și arme precum topoare sau drujbe, dar asta mai încolo. Grafică este una 3D și arată bine și pe telefonul nostru, în vreme ce povestea e destul de simplă: aveți o bază cu supraviețuitori ai apocalipsei zombie și trebuie să îi apărați pe toți, să adunați provizii și să omorâți toți inamicii.

Contract Killer Zombies 2​

Zombii se împart în mai multe categorii, printre care și polițiști cu vestă antiglonț, mai greu de doborât, un Thrower care aruncă cu o substanță verde spre voi, zombie-ul clasic, de sex feminin sau masculin și o creatură roșie care își cheamă câteva clone mai mici și care îmi amintește de licker-ul din Resident Evil. Există și un zombie mare și gras care se autodetoneaza odată ajuns lângă voi. Din păcate camera își poate suci unghiul brusc în vreme ce controlați personajul și un alt defect este că deși zombii sunt la distanță de voi ei vă pot atinge cu mâinile și deci vă vor lua din viață.

îi dăm jocului un 7 din 10 și îl descărcați de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×