Nokia Lumia 900 primește Windows Phone 7.8, disponibil de acum sub formă de update software

2.056 ori
<b>Nokia Lumia 900 primește Windows Phone 7.8, disponibil de acum sub formă de update software</b>Nokia Lumia 900 a fost cel mai bun smartphone cu Windows Phone 7, acum primește un update software mai substanțial denumit Windows Phone 7.8 și dorește a aduce o parte din experiența Windows Phone 8. &nbsp; Update-ul software se face prin Zune,...

Nokia Lumia 900 a fost cel mai bun smartphone cu Windows Phone 7, acum primește un update software mai substanțial denumit Windows Phone 7.8 și dorește a aduce o parte din experiența Windows Phone 8.

Update-ul software se face prin Zune, trebuie să-l aveți instalat în calculator. Sunt multe noutăți aduse de WP7.8, un nou ecran de boot și live tile-uri customizabile. Am înțeles că s-ar putea ca și Nokia Lumia 800 să fi primit WP7.8, nu strică să faceți un search via Zune. Știți că la nivel de hardware nu-i nicio diferență între Nokia Lumia 800 și Lumia 900, diferă dimensiunea ecranului - 3.7 inch vs 4.3 inch, baterie, greutate, grosime.

Dacă ați reușit să faceți upgrade-ul la WP7.8 vă rugăm să ne povestiți experiența voastră în secțiunea de comentarii sau măcar să confirmați/ infirmați disponibilitatea în România.

Nokia Lumia 900 aducea un display AMOLED de 4.3 inch, procesor Qualcomm single core la 1.4 GHz, 512 MB RAM, 16 GB spațiu de stocare, 3G și 4G în SUA, Wi-Fi, cameră de 8 Megapixeli cu optică Carl Zeiss, carcasă de policarbonat în diverse nuanțe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×