Contre Jour review: un joc fantastic, o formă de artă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.577 ori
<b>Contre Jour review: un joc fantastic, o formă de artă (Video)</b>Contre Jour e un joc testat de noi pe Windows Phone 8, pe telefonul Nokia Lumia 820 (preț telefon aici). Dacă vă place jocul atât de mult, nu vă faceți griji, deoarece îl găsiți cu ușurință și pe Android și pe iOS. Noi am plătit pentru el...

Contre Jour e un joc testat de noi pe Windows Phone 8, pe telefonul Nokia Lumia 820 (preț telefon aici). Dacă vă place jocul atât de mult, nu vă faceți griji, deoarece îl găsiți cu ușurință și pe Android și pe iOS. Noi am plătit pentru el 12 lei în Windows Phone Store și ne-am distrat de minune.

Acesta este un puzzle bazat pe fizică, dar nu vă imaginați vreun Angry Birds, ci mai degrabă ceva mai artistic și mai... sentimental. Partea artistică a jocului a fost sub oblăduirea lui Mihai Tymoshenko și dacă rușii au creat Tetris, ei bine iată că ei au creat încă un hit acum. Soundtrack-ul se remarcă la acest joc, cu o serie de melodii de pian compuse de David Ari Leon, pe care le veți auzi în nivele.

Fiecare zonă a jocului aduce o melodie diferită. Ideea acest titlu este simplă: controlați o mică mogâldeață neagră ce va aminti de World of Goo și o veți duce către luminițe albastre și spre o lumină finală. Pentru a mișca mogâldeața va trebui să manipulați mediul din jurul său, folosind tentacule sau pur și simplu modelând ca și cum ar fi din lut dealurile și suprafața pe care se afla micuțul.

Jocul are 5 capitole, fiecare cu câte 20 de nivele, inclusiv o colecție de nivele bonus cu fundal fosforescent. Acest joc a primit multiple titluri de "jocul anului" în 2011, fiind numit o capodoperă de către ABC Action News și luând premii peste premii, inclusiv la E3, Webby, Appy și de la revista Time. Un joc de nota 10 pe care îl descărcați de aici.

DOWNLOAD:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×