Real Racing 2 disponibil pe telefoanele Nokia Lumia

1.206 ori
<b>Real Racing 2 disponibil pe telefoanele Nokia Lumia</b>Uite o veste bună pentru cei pasionați de cursele cu mașini pe smartphone, pentru cei care au ales să mizeze pe un smartphone Lumia cu Windows Phone 8 și Windows Phone 7. A devenit disponibil spre download și Real Racing 2 la prețul de 3.99 lire...

Uite o veste bună pentru cei pasionați de cursele cu mașini pe smartphone, pentru cei care au ales să mizeze pe un smartphone Lumia cu Windows Phone 8 și Windows Phone 7. A devenit disponibil spre download și Real Racing 2 la prețul de 3.99 lire sterline.

Jocul permite și curse 1:1 de tip multiplayer prin conexiunea Wi-Fi. Asta-i de efect dacă ai un alt prieten cu smartphone Lumia și Real Racing 2 pe telefon. Sunt peste 30 de automobile licențiate: Ford Mustang GT500, Nissan GT-R în ediția pe 2010, McLaren MP14-12C + multe altele. Sunt 15 locații, de la circuite stradale la cele speciale pentru întrecerile auto. Pentru a controla mașina se oferă atât controale touch cât și prin rotirea telefonului în direcția dorită / bazat pe accelerometru.

Real Racing 2 este un joc ce a scris istorie în App Store și Google Play. Acum este deja puțin demodat în comparațiile cu Need For Speed: Most Wanted și Real Racing 3.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×