Real Racing 2 disponibil pe telefoanele Nokia Lumia

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.159 ori
<b>Real Racing 2 disponibil pe telefoanele Nokia Lumia</b>Uite o veste bună pentru cei pasionați de cursele cu mașini pe smartphone, pentru cei care au ales să mizeze pe un smartphone Lumia cu Windows Phone 8 și Windows Phone 7. A devenit disponibil spre download și Real Racing 2 la prețul de 3.99 lire...

Uite o veste bună pentru cei pasionați de cursele cu mașini pe smartphone, pentru cei care au ales să mizeze pe un smartphone Lumia cu Windows Phone 8 și Windows Phone 7. A devenit disponibil spre download și Real Racing 2 la prețul de 3.99 lire sterline.

Jocul permite și curse 1:1 de tip multiplayer prin conexiunea Wi-Fi. Asta-i de efect dacă ai un alt prieten cu smartphone Lumia și Real Racing 2 pe telefon. Sunt peste 30 de automobile licențiate: Ford Mustang GT500, Nissan GT-R în ediția pe 2010, McLaren MP14-12C + multe altele. Sunt 15 locații, de la circuite stradale la cele speciale pentru întrecerile auto. Pentru a controla mașina se oferă atât controale touch cât și prin rotirea telefonului în direcția dorită / bazat pe accelerometru.

Real Racing 2 este un joc ce a scris istorie în App Store și Google Play. Acum este deja puțin demodat în comparațiile cu Need For Speed: Most Wanted și Real Racing 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×