Corridor Z Review (LG G Flex 2): liceenii drop 'n roll, cu mult potenţial irosit (Video)

1.230 ori
<b>Corridor Z Review (LG G Flex 2): liceenii drop 'n roll, cu mult potenţial irosit (Video)</b>Corridor Z e &icirc;n multe moduri cam ca liceele din Rom&acirc;nia: mult potenţial irosit. Jocul este un endless runner cu perspectiva inversată, astfel că personajul aleargă spre ecran şi nu &icirc;n sensul opus. Motivul? Avem un personaj feminin...

Corridor Z e în multe moduri cam ca liceele din România: mult potenţial irosit. Jocul este un endless runner cu perspectiva inversată, astfel că personajul aleargă spre ecran şi nu în sensul opus. Motivul? Avem un personaj feminin cu bust generos în prim plan...

Corridor Z a fost testat de noi pe LG G Flex 2, phablet primit de la Orange România în teste. Jocul e disponibil gratuit şi a fost lansat cu o lună în urmă. Acest titlu are până şi o poveste, zombii invadând un liceu şi prinzând în sala de clasa o majoretă, un elev banal şi un soldat american venit să îi salveze. Veţi putea juca cu oricare dintre aceste 3 personaje şi să îi duceţi în alte săli de clasă dacă îndepliniţi obiectivele.

Runnerul are şi zombii care vă fugăresc şi aceştia vor câştiga teren rapid, dar pot fi încetiniţi dacă faceţi swipe lateral şi dărâmaţi obiecte în calea lor. Veţi putea lua de jos şi arme, precum pistoale sau puşti şi cu o apăsare pe ecran veţi mătrăşi nemorţii. Marea problemă e jocului e că e greu să anticipezi virajele, ele nefiind în raza ta vizuală, în ciuda faptului că sunt marcate cu un indicator cu săgeata verde.

Corridor Z

Grafica arată binişor, dar zombii şi fundalurile sunt foarte repetitive. Veţi putea aduna şi raţii, dărâma câte un aer condiţionat făcând swipe în sus şi să vă comparaţi scorurile cu prietenii de pe Facebook. Există şi upgrade-uri pentru arme şi posibilitatea de a cumpăra o bată cu ţepi dacă sunteţi ucişi şi vreţi să înviaţi personajele.

Există şi opţiunea de a cumpăra powerupuri înainte de alergare, precum o armă din start sau o ţintă mai bună. Îi acordăm jocului nota 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

LG G Flex 2, prețuri actualizate:

Corridor Z Review (LG G Flex 2)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×