Retro Shooting Review (Allview P9 Energy): un space shooter ca pe vremea lui 386 (Video)

1.624 ori
<b>Retro Shooting Review (Allview P9 Energy): un space shooter ca pe vremea lui 386 (Video)</b>Când eram la ora de informatică în şcoala generală, în anii 90 foloseam PC-uri vechi 386 sau 486 şi jucam fie Hearts, fie Bomberman fie un joc numit Tyrian. De atunci apreciez orice shooter spaţial vertical, care aduce cu Tyrian. Este şi cazul lui Retro..

Când eram la ora de informatică în şcoala generală, în anii 90 foloseam PC-uri vechi 386 sau 486 şi jucam fie Hearts, fie Bomberman fie un joc numit Tyrian. De atunci apreciez orice shooter spaţial vertical, care aduce cu Tyrian. Este şi cazul lui Retro Shooting, pe care îl testăm mai jos.

Jocul este gratuit in Play Store şi a fost încercat pe Allview P9 Energy. E un titlu old school, în care pornim cu o navă mică şi activăm arme mai puternice pe măsură ce luăm powerup-uri şi doborâm inamici. Avem şi boss battles în fiecare nivel, rachete teleghidate, lasere şi un nivel de dificultate destul de ridicat. Grafică 8 bit sau 16 bit atrage gamerii pasionaţi de vintage şi avem la dispoziţie 75 de nivele şi 11 nave deblocabile.

Review joc Retro Shooting, prezentat pe Allview P9 Energy

Fiecare navă are propriul său atribut şi propriul său atac special. Nivelele sunt destul de lungi şi acesta nu e acel joc casual ce va ţine ocupaţi câteva zeci de secunde, ci uneori chiar şi minute bune. E o chestiune de reflexe, dar chiar şi acestea sunt degeaba când ecranul e plin de nave şi proiectile. Putem face şi upgrade-uri şi dacă pierdem toate vieţile există şansa de a vedea o reclamă pentru a putea continua acţiunea.

Distracţia old school e ce contează aici şi sincer vă spun că design-urile navelor nu arată rău deloc, faţă de alte titluri de genul. Îi acordăm lui Retro Shooting nota de 7.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview P9 Energy, prețuri actualizate:

Review joc Retro Shooting, prezentat pe Allview P9 Energy

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×