Acer Iconia One 10 (B3-A30): Design confortabil la utilizare îndelungată, nu chiar premium

752 ori
<b>Acer Iconia One 10 (B3-A30): Design confortabil la utilizare îndelungată, nu chiar premium</b>Acer Iconia One 10 (B3-A30) este o tabletă fabricată din material plastic, cu o aderentă deosebită a spatelui. Având în vedere zona entry level în care se încadrează nu mă aşteptam să fie fabricată din magneziu, dar nu strica totuşi extra soliditate..

Acer Iconia One 10 (B3-A30) este o tabletă fabricată din material plastic, cu o aderență deosebită a spatelui. Având în vedere zona entry level în care se încadrează nu mă aşteptam să fie fabricată din magneziu, dar nu strica totuşi extra soliditate, măcar cât să nu scârţâie la utilizare.

Măsoară 10.1 inch în diagonală şi cântăreşte 520 de grame, iar talia este de 9.15 mm, fiind în zona mai "grăsuţă" a spectrului. Zona frontală e magnet de amprente, dar vestea bună e că muchiile late sunt numai bune pentru a îţi odihni degetele mari atunci când vizionezi un film sau joci un joc. Din tot pachetul de hardware şi materiale oferite aici, camera principală era cea mai arătoasă.

Era delimitată sub forma unei zone cu look metalic (dar fabricată tot din plastic). Tot în aceeaşi secţiune se afla şi portul microUSB şi slot-ul microSD, ascunse de un capac discret. Rămânem cu un confort excelent, dar construcţie modestă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×