Cu 17% mai multe jocuri descarcate pe mobil datorita smartphone-urilor

3.080 ori
<b>Cu 17% mai multe jocuri descarcate pe mobil datorita smartphone-urilor</b>Conform celor de la comScore, downloadurile de jocuri pe mobil au crescut cu 17% in intervalul noiembrie 2007 - noiembrie 2008. 8.5 milioane de persoane, sau 3.8% dintre abonatii serviciilor de telefonie mobile au descarcat cel putin un joc pe...

Conform celor de la comScore, downloadurile de jocuri pe mobil au crescut cu 17% in intervalul noiembrie 2007 - noiembrie 2008. 8.5 milioane de persoane, sau 3.8% dintre abonatii serviciilor de telefonie mobile au descarcat cel putin un joc pe handseturile lor.

34% dintre terminalele folosite pentru a descarca aceste jocuri erau smartphone-uri, care, conform comScore au reprezentat majoritatea in ce priveste categoria gadgeturilor pe care s-au descarcat jocuri. Handseturi ca Apple iPhone sau RIM BlackBerry au contribuit la cresterea numarului de downloaduri, oferind publicului experiente de gaming deosebite, datorita dotarilor acestor telefoane.

Doar posesorii de iPhone au reprezentat 14% dintre persoanele care au descarcat jocuri in luna noiembrie, fapt care spune multe despre potentialul telefonului produs de Apple, cand vine vorba de jocuri si de rivalitatea sa, chiar si cu unele console, gen PSP sau Nintendo DS. Acum ramane de vazut cum vor arata jocurile de pe noile telefoane dotate cu super-procesorul NVIDIA Tegra.

Sursa: TopNews.us

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×