Smartphone-ul HTC Cedar apare pe Bluetooth.org

1.504 ori
<b>Smartphone-ul HTC Cedar apare pe Bluetooth.org</b>Cunoscand lista de terminale HTC care vor fi lansate in 2009, nu ne mai surprinde nici o lansare pe care o anunta compania taiwaneza si nu ne mai uimeste nici un handset care primeste certificarea Bluetooth.org. Iata ca a venit randul lui HTC Cedar W sa...

Cunoscand lista de terminale HTC care vor fi lansate in 2009, nu ne mai surprinde nici o lansare pe care o anunta compania taiwaneza si nu ne mai uimeste nici un handset care primeste certificarea Bluetooth.org. Iata ca a venit randul lui HTC Cedar W sa isi croiasca drum catre popularitate:

Avand in vedere lista de handseturi HTC ale anului 2009, scapata pe Internet cu cateva saptamani in urma, stim ca HTC Cedar este un smartphone Windows Mobile Standard, deci nu este dotat cu display touch. Dintre toate telefoanele HTC prezente pe lista anterior mentionata, acesta este primul care isi face aparitia pe Bluetooth.org, deci ar trebui sa ne asteptam la o lansare cat de curand.

In orice caz, majoritatea terminalelor "hot" branduite HTC si care vor fi lansate in acest an, vor fi prezente in cadrul showului Mobile World Congress 2009, care debuteaza in data de 16 februarie la Barcelona. Va reamintim ca la MWC se va pune accentul pe terminalele Windows Mobile, unele chiar dotate cu procesor NVIDIA Tegra.

Via: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×