Cum sa rulezi Quake III Arena pe Motorola Droid (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.314 ori
<b>Cum sa rulezi Quake III Arena pe Motorola Droid (Video)</b>Daca sunteti posesor de handset Motorola Droid si gamer inrait, am aflat cum puteti rula Quake III Arena pe terminalul dumneavoastra. Oferit de Android Central, acest ghid va permite instalarea shootertului pe orice telefon Android care ruleaza minim...

Daca sunteti posesor de handset Motorola Droid si gamer inrait, am aflat cum puteti rula Quake III Arena pe terminalul dumneavoastra. Oferit de Android Central, acest ghid va permite instalarea shootertului pe orice telefon Android care ruleaza minim versiunea 1.6 a OS-ului, necesara pentru suportul grafic Open GL.

Pentru a rula Quake III pe telefon, veti avea nevoie de un CD original cu jocul, sau sa descarcati demo-ul Quake III Arena de aici. Apoi va trebui sa instalati shooterul pe PC si sa descarcati si instalati updaterul 1.32, de aici. Urmatorul pas este descarcarea (de aici) si instalarea fisierului kwaak3.apk pe telefon.

Va trebui apoi sa creeati un director "quake3" in radacina cardului de memorie de pe terminalul mobil si un director "baseq3" in interiorul sau. Cautati apoi in folderul in care ati instalat jocul pe PC, pentru a descoperi fisierul pak0.pk3, care va fi copiat in folderul /quake3/base3 creat pe cardul de pe telefon. Faceti acelasi lucru si cu fisierul pak1-pak8.pk3 din updater-ul 1.32.

Acum, va trebui sa rulati aplicatia kwaak3 pe telefon, iar daca vi se cere parola CD-ului, apasati butonul "Back" de pe handset. Iata cum arata jocul pe telefon:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×