EA Mobile lanseaza jocul The Sims 3 pentru iPhone

10.494 ori
<b>EA Mobile lanseaza jocul The Sims 3 pentru iPhone</b>EA Mobile are deja un portofoliu impresionant de jocuri create pentru iPhone, dar acesta este in crestere si tocmai i s-a adaugat si mult-asteptatul titlu The Sims 3. Echipa din spatele noului The Sims este aceeasi care a creat titluri de succes gen Spore...

EA Mobile are deja un portofoliu impresionant de jocuri create pentru iPhone, dar acesta este in crestere si tocmai i s-a adaugat si mult-asteptatul titlu The Sims 3.

Echipa din spatele noului The Sims este aceeasi care a creat titluri de succes gen Spore Origins, Tiger Woods PGA Tour si Need for Speed Undercover. In The Sims 3, jucatorul isi poate ghida personajul customizat intr-o lume virtuala, interactionand cu alti simsi, mergand la mmunca si chiar decorandu-si casa.

Personalitatea simsului dumneavoastra poate fi modificata, de la "romantic", la "cleptoman" sau chiar "diabolic", in milioane de combinatii, din care va rezulta un personaj unic. Scopul jocului este ca simsul sa ramana in viata (manancand si dormind destul) si indeplinindu-si scopurile din viata virtuala (gen obtinerea unui job sau cumpararea unei masini).

Sims 3 iPhone

Grafica 3D este impresionanta, mai ales daca tinem cont ca avem de-a face cu un joc pentru iPhone, iar toate meniurile si sistemul de control sunt extrem de intuitive, suportand miscari de scroll si "maturare" a ecranului cu degetul. In ciuda faptului ca grafica este complet 3D, jocul nu sufera de lag, procesorul terminalului Apple randand universul din jurul simsilor fara probleme.

Sims 3 iPhone

Oficial, The Sims 3 va sosi pe iPhone in data de 2 iunie, la fix pentru a ferici niste copii posesori de iPhone.

[Via: Intomobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×